reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Fado123 trudno mi ocenić ale chyba grzybicza bo swędzi i są białe grudki. Jestem po prostu mega zażenowana...

@młoda1994 w terminie @ możesz zatestować dla własnego spokoju.
Ok dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że elektroniczny mi pokaże wynik wiarygodny bo w te paskowe kasetowe strumieniowe to już wogule nie wierzę

coco biedna chyba nadal czeka na wizytę , masakra raz chodziłam do gina i też zawsze 2 godz czekania to minimum , mimo że chodziłam prywatnie do szału mnie to doprowadzało , teraz chodzę do innego i max 15 min się zdarzy ale rzadko

@Madlein mam krem macmiror complex na infekcje m in. grzybicze. Zalega mi i mogę Ci wysłać

Załączniki

• IMG_20190703_225442.jpg
    IMG_20190703_225442.jpg
    543,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Jestem, jestem kochane :D Położna wszystko mi wyjaśniła, dlaczego tak się porobiło dziś:o otóż w poniedzialek doktorek nie dojechał i wszystkie ciążowe musiała powciskac na dziś pomiędzy nas. Łącznie dziś było 27 pacjentek:szok:

A u nas wszystko Ok, dzidzia rośnie i skacze tak ze nie dało się zmierzyć ;) musiał mi zrobić pomiary usg brzusznym bo wtedy jakoś się dalo i ma juz 28,2 mm:) wg OM 9+6 a wg usg równy 10 ☺️ Widziałam 2 raczki i 2 nóżki
Następna wizyta 24 lipca, a dzień po chce się zapisać na prenatalne ;)
Dziękuje za kciuki ❤️☺️

Załączniki

• 192F14C3-FF1B-4908-90B5-0898945828DD.jpeg
    192F14C3-FF1B-4908-90B5-0898945828DD.jpeg
    498 KB · Wyświetleń: 85
Do góry