reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dostałam pierwsza miesiączkę po poronieniu po 26 dniach. Wydawało mi się szybko. W ogóle ta miesiączka bardzo słaba była. Lekarz mowil po poronieniu, ze endometrium zostało grubsze i pewnie pierwsza miesiączka będzie intensywna, a tu na odwrót

reklama
@coco07 u nas niekonczace się problemy. Ale już nie chce Wam tym głowy zawracać. Starań nie ma bo mąż ma problem z kręgosłupem. Wczoraj testy owu pozytywne. Jak dziś nic nie będzie to cykl kolejny spisany na straty....

@kasiula222 kochana będzie dobrze zobaczysz. Trzymam kciuki ❤️

@Fado123 ale już duże Twoje dziecko [emoji4] A znasz płeć? Bo coś mi umknęło chyba [emoji848]

@coco07 wiedziałam że będzie dobrze [emoji3590] Piękny dzidziuś, gratuluję, teraz byle do prenatalnych i będziesz mogła odetchnąć [emoji8]

@Takaja123 a ten cykl czemu spisujecie już na straty? [emoji3525]
wiem wiem dziewczynka :) Zuzia :D

Hej dziewczyny, trochę mnie zmartwiłyście tymi bezowulacyjnymi cyklami. Ja jestem aktualnie w trakcie pierwszej miesiączki po poronieniu (przyszła po 34 dniach) i planujemy już od tego cyklu zacząć starania. Owulacja po poronieniu na pewno była, bo miałam w międzyczasie usg, chociaż testy owulacyjne mi tego nie pokazały, wiec mam nadzieję, że i teraz będzie owulka.

Hej dziewczyny, trochę mnie zmartwiłyście tymi bezowulacyjnymi cyklami. Ja jestem aktualnie w trakcie pierwszej miesiączki po poronieniu (przyszła po 34 dniach) i planujemy już od tego cyklu zacząć starania. Owulacja po poronieniu na pewno była, bo miałam w międzyczasie usg, chociaż testy owulacyjne mi tego nie pokazały, wiec mam nadzieję, że i teraz będzie owulka.
Spokojnie nie każda nie ma owulacji , ja tego nie sprawdzałam po ,ale pierwsze 3 cykle były w cały świat więc przypuszczam ,że nie było owu ,a też zaczęliśmy się po 1 @ starać ,a udało się po 6 cyklach

reklama
Jeśli nie miałaś wcześniej problemu z owu to wspomóż organizm jakimiś suplami, np. ja brałam Pregna Start od grudnia i n początku stycznia była owu jak ta lala, bo bolał mnie jajnik dwa dni! Kolejne dwie tak samo, a potem już byłam w ciąży [emoji4]

Do góry