A to lekarz mi od tak sobie nie wypisze... Sam Ci zaproponował?Clo jest na receptę. Bierze się go na owulacje
reklama
Czyli jak nie prowadziłam obserwacji to znaczy, że nie wiem czy ona jest czy nie, bo bez objawowo u mnie to było... Po poronieniu miałam straszne bóle no i śluz... dużo śluzu... w terminie w którym powinna być niby owulacja... No zgłupiałam teraz...@Martha86 clo jest zalecane jeśli nie ma owulki
coco07
Fanka BB :)
@COCO o której masz wizyte i który u cb tydzień ?Masz jakieś objawy bo ja żadnych mdłości nie mam tylko ból piersi przyszedł . Ja jutro też wizytuje u gina nr 2 na NFZ. Też się strsuje trochę bo nie wiem co mnie czeka (
Za resztę wizytujących dziewczynek mocne kciuki trzymam . Musi być dobrze .
Wizyta dopiero o 19.20 i dziś wg apki 9+6...
To będzie moja pierwsza wizyta po serduszkowej. U mnie mdłości jakoś chyba ustały ... tak jakby raz jest Ok, a czasem mi niedobrze, ale sama już nie wiem co to jest.. a piersi niby nadal bolą ale mam wrażenie ze nie są takie pełne jak były ... tez sama nie wiem.. od kilku dni czuje jeszcze popołudniami taki tępy ból w brzuchu i po bokach jakby kłucie w jajnikach
Nie chce już gdybać i się zastanawiać, bo nic nie jestem w stanie zrobić i zmienić... mogę mieć tylko nadzieje.. a co będzie to się okaże za kilka godzin
Ooo No właśnie coś kojarzyłam, ze ty przecież już wyżej jesteś niż my ... skoro czujesz ruchy i już jesteś po połówkowych to rzeczywiście nie masz się już chyba za bardzo czego obawiać29 tydzień , ja już można powiedzieć jestem spokojniejsza ,bo czuję ruchy więc wiem że jest ja będę za Ciebie trzymać bo moje pierwsze tygodnie to była maskara i wyjęte z życia , ale wierze że będzie wszystko ok również u Ciebie
Paula919191
Trzymam kciuki za pomyślna wizytęWizyta dopiero o 19.20 i dziś wg apki 9+6...
To będzie moja pierwsza wizyta po serduszkowej. U mnie mdłości jakoś chyba ustały ... tak jakby raz jest Ok, a czasem mi niedobrze, ale sama już nie wiem co to jest.. a piersi niby nadal bolą ale mam wrażenie ze nie są takie pełne jak były ... tez sama nie wiem.. od kilku dni czuje jeszcze popołudniami taki tępy ból w brzuchu i po bokach jakby kłucie w jajnikach
Nie chce już gdybać i się zastanawiać, bo nic nie jestem w stanie zrobić i zmienić... mogę mieć tylko nadzieje.. a co będzie to się okaże za kilka godzin
Ooo No właśnie coś kojarzyłam, ze ty przecież już wyżej jesteś niż my ... skoro czujesz ruchy i już jesteś po połówkowych to rzeczywiście nie masz się już chyba za bardzo czego obawiać ☺
kasiula222
@ Coco kiedy miałaś ostatni okres bo ja nie wiem czy my nie jesteśmy jakos blisko z tymi ciazami. Ja mdłości żadnych nie miałam .. tylko cyce bolą przy dotyku i chyba mi brzuch urósł tylko że to moja już 5 ciąża więc być może to realne.. Trzymam za cb mocno kciuki .
mohaaa
Witam się po dłuższej przerwie. Mój mąż był dziś znów u androloga / urologa i 12.07. (Pt) ma mieć zabieg na zylaka. 2 dni później lecimy do Portugalii. Lekarz mu powiedział, ze po zabiegu noc w szpitalu i lepiej żebyśmy urlop przełożyli, bo może dostać w samolocie krwotoku przez wysokie ciśnienie. Strasznie mi przykro, nie wiemy co robić. Tak się cieszyłam na ten wyjazd po tych nieszczęściach ostatnich
coco07
Ja miałam OM 26.04 ..@ Coco kiedy miałaś ostatni okres bo ja nie wiem czy my nie jesteśmy jakos blisko z tymi ciazami. Ja mdłości żadnych nie miałam .. tylko cyce bolą przy dotyku i chyba mi brzuch urósł tylko że to moja już 5 ciąża więc być może to realne.. Trzymam za cb mocno kciuki .
@mohaaa No to rzeczywiście nieciekawie A nie macie możliwości przełożyć tego wyjazdu? Co to, jakieś wczasy wykupione przez biuro podróży? czy lecicie w jakieś znane miejsce i macie tylko bilety lotnicze wykupione, które dałoby się przebukowac?
kasiula222
reklama