reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@COCO o której masz wizyte i który u cb tydzień ?Masz jakieś objawy bo ja żadnych mdłości nie mam tylko ból piersi przyszedł . Ja jutro też wizytuje u gina nr 2 na NFZ. Też się strsuje trochę bo nie wiem co mnie czeka :((
Za resztę wizytujących dziewczynek mocne kciuki trzymam . Musi być dobrze . ;)

Wizyta dopiero o 19.20 i dziś wg apki 9+6...
To będzie moja pierwsza wizyta po serduszkowej. U mnie mdłości jakoś chyba ustały ... tak jakby raz jest Ok, a czasem mi niedobrze, ale sama już nie wiem co to jest.. a piersi niby nadal bolą ale mam wrażenie ze nie są takie pełne jak były ... tez sama nie wiem.. :confused: od kilku dni czuje jeszcze popołudniami taki tępy ból w brzuchu i po bokach jakby kłucie w jajnikach:confused::unsure:
Nie chce już gdybać i się zastanawiać, bo nic nie jestem w stanie zrobić i zmienić... mogę mieć tylko nadzieje.. a co będzie to się okaże za kilka godzin :sorry:

29 tydzień , ja już można powiedzieć jestem spokojniejsza ,bo czuję ruchy więc wiem że jest :D ja będę za Ciebie trzymać bo moje pierwsze tygodnie to była maskara i wyjęte z życia , ale wierze że będzie wszystko ok również u Ciebie :D
Ooo No właśnie coś kojarzyłam, ze ty przecież już wyżej jesteś niż my ... skoro czujesz ruchy i już jesteś po połówkowych to rzeczywiście nie masz się już chyba za bardzo czego obawiać ☺️

Wizyta dopiero o 19.20 i dziś wg apki 9+6...
To będzie moja pierwsza wizyta po serduszkowej. U mnie mdłości jakoś chyba ustały ... tak jakby raz jest Ok, a czasem mi niedobrze, ale sama już nie wiem co to jest.. a piersi niby nadal bolą ale mam wrażenie ze nie są takie pełne jak były ... tez sama nie wiem.. :confused: od kilku dni czuje jeszcze popołudniami taki tępy ból w brzuchu i po bokach jakby kłucie w jajnikach:confused::unsure:
Nie chce już gdybać i się zastanawiać, bo nic nie jestem w stanie zrobić i zmienić... mogę mieć tylko nadzieje.. a co będzie to się okaże za kilka godzin :sorry:

Ooo No właśnie coś kojarzyłam, ze ty przecież już wyżej jesteś niż my ... skoro czujesz ruchy i już jesteś po połówkowych to rzeczywiście nie masz się już chyba za bardzo czego obawiać ☺
Trzymam kciuki za pomyślna wizytę :)

@ Coco kiedy miałaś ostatni okres bo ja nie wiem czy my nie jesteśmy jakos blisko z tymi ciazami. Ja mdłości żadnych nie miałam .. tylko cyce bolą przy dotyku i chyba mi brzuch urósł tylko że to moja już 5 ciąża więc być może to realne.. Trzymam za cb mocno kciuki .

Witam się po dłuższej przerwie. Mój mąż był dziś znów u androloga / urologa i 12.07. (Pt) ma mieć zabieg na zylaka. 2 dni później lecimy do Portugalii. Lekarz mu powiedział, ze po zabiegu noc w szpitalu i lepiej żebyśmy urlop przełożyli, bo może dostać w samolocie krwotoku przez wysokie ciśnienie. Strasznie mi przykro, nie wiemy co robić. Tak się cieszyłam na ten wyjazd po tych nieszczęściach ostatnich

@ Coco kiedy miałaś ostatni okres bo ja nie wiem czy my nie jesteśmy jakos blisko z tymi ciazami. Ja mdłości żadnych nie miałam .. tylko cyce bolą przy dotyku i chyba mi brzuch urósł tylko że to moja już 5 ciąża więc być może to realne.. Trzymam za cb mocno kciuki .
Ja miałam OM 26.04 ..

@mohaaa No to rzeczywiście nieciekawie :unsure: A nie macie możliwości przełożyć tego wyjazdu? Co to, jakieś wczasy wykupione przez biuro podróży? czy lecicie w jakieś znane miejsce i macie tylko bilety lotnicze wykupione, które dałoby się przebukowac?

reklama
Do góry