reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No widzisz, czyli nie do końca jestem stracona :p bo coś tam pamietam:p
Dziękuje za słowa otuchy i również postaram się pocieszyć ciebie w miarę możliwości ;) bo kto jak nie my na tym forum rozumiemy najlepiej co każda z nas przechodzi, jaki stres związany jest z każda wizyta...nawet rodzona siostra tego do końca nie zrozumie, bo tego nie przeszła...
Także proszę o mocne kciuki za jutrzejsza wizytę ☺✊✊
Trzymam trzymam ! ja też mam jutro wizytę ;)

reklama
Dziewczyny. Jadę od hematologa. Wszystkie zlecone przez niego badania wyszły w porządku. Kazał jeszcze zrobić: PFA-100, WILL-AK Czynnik von Willebrand (aktywność kofaktora rystocetyny) i WILLEBR Czynnik von Willebranda antygen [ZIE]. Na szczęście na NFZ. Pozdrawiam. W piątek wyjeżdżam na wakacje. :)

Dziewczyny, jakiś czas temu pisałam do Was w związku z wynikami histopatplogicznymi po poronieniu (jajo płodowe ze zmianami zgorzelinowymi), wczoraj odebrałam wyniki hist po zabiegu i tam wpisany jest m.in. fragment polipa endometrialnego. Dzwoniłam do swojego lekarza ale stwierdził że to nadal wszystko jest w normie. Dzisiaj byłam u innego, tym razem na NFZ i też żadnych nieprawidłowości nie stwierdził (Zaprosił mnie za to do swojego prywatnego gabinetu, twierdząc że zajmuje się takimi przypadkami jak ja i że powinnam przejść u niego jakąś 3.miesięczną kurację i że po tej kuracji w której będziemy suplementowac różne witaminy A w szczególności d3 z pewnością wszystko będzie świetnie. Dajcie spokój... ) Jedyne co udało mi się od niego uzyskać to badanie na posiew z szyjki macicy o które musiałam prosić. Ja chyba zaczynam tracić zaufanie do lekarzy. Myślicie że powinnam dalej szukać kogoś innego? Czy odpuścić, zrobić tylko badania w kierunku trombofilii, spróbować się odstresować i po prostu starać się o kolejną ciążę...

@Karola267 może warto pójść do 8nnego lekarza i prywatnie? Może inaczej podejdzie do sprawy? Ja już dawno przestałam chodzić na NFZ bo nic nie chcieli robić ani usg ani badań, a zawsze po kilka godz w kolejce. Teraz znalazłam super lekarza, który przyjmuje prywatnie 8 nie naciaga na kasę. Dużo razy robił usg i nie musiałam dodatkowo za to płacić. Poszukaj na znany lekarz ginekologa z dobrymi opiniami u siebie w okolicy.

Powinno być koło 6-10, skoro ostatnio było powyżej 4. :). Ja bym poszła dziś.
Poleciałam:p jutro wynik.... Nie nastawiam się, ale chcę mieć pewność jak pójdę do gin na wizytę a mam ją w poniedziałek. A dokładnie dziś jest 10 dpo wczoraj było 9 dpo. Testów nie robię bo to sensu nie ma... Test dopiero w sobotę ewentualnie... No sprawdzę to się dowiem i dam znać czy co się dzieje... :p Nie poddaję się, bo jestem nastawiona na następny cykl...

reklama
Do góry