Fado123
Fanka BB :)
Szybko zleciWyslalam oba wyniki do mojego gina i odpisał że wyniki są w porządku. Także czekam cierpliwie do 10 lipca na moja druga wizyte [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko zleciWyslalam oba wyniki do mojego gina i odpisał że wyniki są w porządku. Także czekam cierpliwie do 10 lipca na moja druga wizyte [emoji4]
Dziewczyny wrzucam moje drugie - dziejsze, ogólne badanie moczu. Na pierwszym zdjęciu piątkowy mocz A na drugim dzisiejszy. Jeżeli nie pokazuje bakterii to znaczy że ich nie ma ?? Czy powinni napisać np nieobecne [emoji16][emoji16] bo chyba badają zawsze te same parametry co?
Jeśli któraś pamięta mój problem z nogami to odpukac Ale wasza porada z lykaniem magnezu sprawdziła się. Lykam na wieczór 2-3 I w nocy jest okej.
@Lu_cy kupilam wit c 1000 i pije sok z żurawiny codziennie Zobacz załącznik 992682Zobacz załącznik 992683
Kurde o pecherzu to ja coś pisalam, bo sikam jak wariatka ledwo wyjdę z kibla A już czuje parcie na pęcherz. Dziewczyny pisały żeby pić wode itp hmmm A ja chyba A pisałam że może to jakaś infekcja ? [emoji16][emoji16] haha nie pamiętam jak to było ale coś Ci dobrze switalo jednak [emoji16][emoji16]To dobrze ze odpisał ze jest Ok Ja to chyba za bardzo świruje?
I przepraszam, ze cię pomyliłam z kimś innym ale byłam prawie pewna ze to ty pisałaś ze masz infekcje pęcherza dziewczyny ja na prawdę siebie nie ogarniam ... nie wiem co się ze mna dzieje, nic nie pamietam. Mój się mnie dziś zapytał czy mam rozdwojenie jaźni bo rano przed wyjściem do pracy na niego nakrzyczałam i trzaskalam drzwiami, a po powrocie już tego nie pamietam i poszłam się przytulić i rozmawiałam do niego jakby nigdy nic
No ja się już bardzo nie umiem doczekać tej wizyty.. dziś już 2 razy miałam napisanego smsa do położnej z ogromna prośba żeby mnie gdzieś tam wcisnęła na dzisiaj. Ale wytrwałam. Wizytę mam dopiero o 19.20 dodając do tego pewny poślizg będzie gdzieś po 20. Przecież ja 100 razy zejdę ze stresu w ta środę nim tam dotrę
Ha ha ha mam to samo z pamięcią , masakra wchodzę do sklepu z kartką , a jak jej zapomnę to stoję i patrzę w pułki jak głupia ;DTo dobrze ze odpisał ze jest Ok Ja to chyba za bardzo świruje?
I przepraszam, ze cię pomyliłam z kimś innym ale byłam prawie pewna ze to ty pisałaś ze masz infekcje pęcherza dziewczyny ja na prawdę siebie nie ogarniam ... nie wiem co się ze mna dzieje, nic nie pamietam. Mój się mnie dziś zapytał czy mam rozdwojenie jaźni bo rano przed wyjściem do pracy na niego nakrzyczałam i trzaskalam drzwiami, a po powrocie już tego nie pamietam i poszłam się przytulić i rozmawiałam do niego jakby nigdy nic
No ja się już bardzo nie umiem doczekać tej wizyty.. dziś już 2 razy miałam napisanego smsa do położnej z ogromna prośba żeby mnie gdzieś tam wcisnęła na dzisiaj. Ale wytrwałam. Wizytę mam dopiero o 19.20 dodając do tego pewny poślizg będzie gdzieś po 20. Przecież ja 100 razy zejdę ze stresu w ta środę nim tam dotrę
No wiem kochana, skoro każdy tak mi mówi to znaczy że tak jest [emoji16][emoji16] siedzę w pracy z butelką wody i siorbie [emoji16][emoji16]@coco07 to nie rozdwojenie jaźni tylko ciąża [emoji16][emoji16][emoji16] Ja tak mialam w poprzedniej, że bez kija nie podchodź, no talerze latały prawie... A teraz jakoś spokojnie, tylko to sikanie mnie męczyło w 1 trymestrze , teraz też już mam luz [emoji4]
@Dzoana88 musisz pić dużo i dużo sikać [emoji16] To normalne [emoji16]
Poronienie było 11 maja a wiem, że beta spadła, bo przed owulacją robiłam betę... Dla jasności, żeby mieć pewność a tu dalej nie jestem pewnaA kiedy mialas poronienie? Ta beta po jakim czasie od poronienia badana?