Dziękuję
reklama
coco07
Fanka BB :)
| ||||||
Tak wiec ja również trzymam kciuki za Ciebie A o której masz wizytę ? | ||||||
ivvonka
@roki_1991 podglądam, ale nie wyrabiam się z byciem na bieżąco. Tyle się tu dzieje i zmienia.
U nas już miesiąc od wyjścia ze szpitala. Były komplikacje po operacji, dużo strachu, wysiłku i łez, ale ostatecznie wyjechałysmy z tarczą i Ala od 2 tygodni może już normalnie jeść.
A jak Wikusia? Pewnie Gwiazdeczka rośnie jak na drożdżach?
U nas już miesiąc od wyjścia ze szpitala. Były komplikacje po operacji, dużo strachu, wysiłku i łez, ale ostatecznie wyjechałysmy z tarczą i Ala od 2 tygodni może już normalnie jeść.
roki_1991
@roki_1991 podglądam, ale nie wyrabiam się z byciem na bieżąco. Tyle się tu dzieje i zmienia.
Tak sobie właśnie o Was ostatnio myślałam dobrze ze zabieg się udał i mimo komplikacji i stresu skończyło się strachem
Rośnie rośnie w miesiąc przybiera 1kg więc ekstra. Dziś było szczepienie i też zprzebojami ale mam nadzieję że będzie okej Twoja Alusia to już prawie roczek, nie?
ivvonka
@roki_1991 to pięknie. Brawo!!! Ze szczepieniem to jest tak, że jest jedna super ważna zasada: dziecko ma być zdrowe i nie może być osłabione. A coś się stało, że przeboje?
No, Alątko za 1,5 miesiąca będzie się dziwić świeczce.
Ostatnia edycja:
roki_1991
@roki_1991 to pięknie. Brawo!!! Ze szczepieniem to jest tak, że jest jedna super ważna zasada: dziecko ma być zdrowe i nie może być osłabione. A coś się stało, że przeboje?
Zobacz załącznik 993147
Jeeej, jaka ona jest kochana! i jak ślicznie siedzi tak się cieszę że u was wychodzi wszystko na prostą! Jesteś tak mega dzielna kobietka, że należy Ci się zdrowy bąbelek
Przeboje, bo najpierw lekarka powiedziała że wydaje jej się że mała ma obniżone napięcie mięśniowe, potem mówiła co z tym zrobić, Wiki już się darła w niebogłosyi na to wszystko pielęgniarka zaszczepiła podstawowa szczepionka a miała szczepić moją.... Także ten...
Fado123
O 16.15
Tak wiec ja również trzymam kciuki za Ciebie ☺ A o której masz wizytę ?
reklama