reklama
coco07
Fanka BB :)
@Dzoana88 Super urosła nie, nie za dużo
W poniedziałek, w dniu wizyty będę 6+4. Tez już powinno być serduszko... dłużej bym nie wytrzymała. I tak jestem z siebie dumna ze dotrwałam tak daleko i bez ponownego powtarzania bety. Niestety, co ma być to będzie.. na to nie jestem w stanie wpłynąć.
@kasiula222 To dobrze ze jesteś spokojna czekam na pozytywne wieści i ja sie wtedy trochę uspokoję
W poniedziałek, w dniu wizyty będę 6+4. Tez już powinno być serduszko... dłużej bym nie wytrzymała. I tak jestem z siebie dumna ze dotrwałam tak daleko i bez ponownego powtarzania bety. Niestety, co ma być to będzie.. na to nie jestem w stanie wpłynąć.
@kasiula222 To dobrze ze jesteś spokojna czekam na pozytywne wieści i ja sie wtedy trochę uspokoję
Dzoana88
Też bym poszla chociaż te kilka dnia szybciej Ale takie terminy ma odległe niestety ! Ale tak jak mówisz co ma byc to bedzie. Leki dostanę, będę o siebie dbała i chyba nic wiecej zrobić poki co się nie da. Narazie mam dziś, jutro i cały przyszły tydzień wolne w pracy [emoji4][emoji4]@Dzoana88 Super urosła nie, nie za dużo
kasiula222
Dziewczyny chwała Panu Bogu jest akcja serca już myślałam że sam pęcherzyk a tu nagle mówi jest o jest chociaż chwilke się uciesze do wizyty 19 .
Dzoana88
@kasiula222 to wspaniałe wieści [emoji173][emoji173]
kasiula222
A to dopiero 6+2
@kasiula222 to wspaniałe wieści [emoji173][emoji173]
Fado123
Nawet nie wiesz jak się cieszę , już teraz będzie dobrze ,zobaczysz musi być!!!!Dziewczyny chwała Panu Bogu jest akcja serca już myślałam że sam pęcherzyk a tu nagle mówi jest o jest chociaż chwilke się uciesze do wizyty 19 .
super wiesci oby tak dalejDziewczyny chwała Panu Bogu jest akcja serca już myślałam że sam pęcherzyk a tu nagle mówi jest o jest chociaż chwilke się uciesze do wizyty 19 .
Dzoana88 ty sie nastreesowalas tym czekaniem ale warto bylo pieknie uroslo
kasiula222
Kochana mam nadzieję chodź ostatnio też była akcja a w 8 już nie było jeszcze się nie ciesze ale ulgę mam trochę ..muszę być spokojna stres nic nie da ..po prenetalnych się może uspokojeNawet nie wiesz jak się cieszę , już teraz będzie dobrze ,zobaczysz musi być!!!!
reklama
Dzoana88
Tylko spokój nas uratuje [emoji23][emoji23]Kochana mam nadzieję chodź ostatnio też była akcja a w 8 już nie było jeszcze się nie ciesze ale ulgę mam trochę ..muszę być spokojna stres nic nie da ..po prenetalnych się może uspokoje