mohaaa
Fanka BB :)
Ja po pierwszym poronieniu, które zakończyło się zabiegiem tez zaczęłam współżyć nieco ponad 2 tyg po. Lekarz dał zielone światło. Nawet się nie zabezpieczaliśmy, ale udało się dopiero po 1 miesiączce. Wydaje mi się, ze przed 1 miesiączka po poronieniu są nikłe szanse na ciąże. Mi lekarz powiedział, ze mam doprowadzić do konca te ciąże i potem w połowie cyklu przyjść do niego - wówczas zaczniemy robić badania, bo 2 poronienia pod rząd to już nie przypadekTak dobrze kojarzysz mam już synka .W sumie to po 1poronienia poszłam raz do ginekologa dostałam receptę na tabletki antykoncepcyjne potem kolejna wizyta to była już spowodowana3ciąża w sumie długo się pozbierać nie mogłam z 1strony strach a z2płacz ze już zno w chce dziecko...W sumie tak nie za bardzo planowalismy...minęło wtedy tylko5miesięcy tak sobie myślę może to dlatego się nie udało (puste jajo bez zarodka)szybko też wspólrzyc zaczęłam po około 2tyg....Po 1zabiegu 7miesięcy .Po 2zabiegu 17dni.Sama już nie wiem czy sens się badać tracę nadzieję na2 nic w sumie ten wyniki mi nie da