Ja byłam dziś po receptę na heparyne, ginekolog zapomniał przez te pół roku o takiej pacjentce jak ja (ogólnie się nie dziwię bo wiadomo ze dużo ma kobiet). Ale był jakiś dziwny, hmmm zly ? ... że powinien pierw mnie zbadać i sprawdzić czy ciąża nie obumarla, że teraz ma przerwę na śniadanie A nie jadł od 8, że w Anglii ciąży nie uważa sie do 12 tyg. A co mnie to ku...wa obchodzi. Jak byłam pol roku temu to mówił żeby zapisać sie na wizytę (czas oczekiwania ok 3 tyg) Ale też zapisać się między pacjentkami po receptę, to tak zrobiłam, a teraz jakieś pretensje mial że powinnam na wizytę normalna się umówić...mowie mu jak Pan ma problem to proszę nie pisać mi tej recepty. .... Zobacze jak sie zachowa 29go na wizycie jak nic się nie zmieni to nie założę u niego karty ciąży tylko pojadę gdzie indziej. Pytalam o luteine to powiedział że jak nie ma plamien to mi nie da. Mówiłam mu że dziś przy podcieraniu śluz był lekko zabarwiony taki kolor kawa z mlekiem, powiedział że to normalne. Ja wiem ze to się zdarza Ale mialam nadzieję że mnie zrozumie...choć trochę...i potraktuje jak człowieka, ciekawe czy swoją żonę też by tak potraktował. Jestem zla !!
Dzis lub jutro robię pierwszy zastrzyk, mam robić rano czy wieczorem?? Rano do tej pory bralam acard.