reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej ;)
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Tak jak przypuszczałam. Niestety jestemnteoretycznie 8t3d a ciaza zatrzymała się na 6tc. Mam skierowanie do szpitala. Eh dziewczyny co za życie. Ostatnio dzieckoc rozwijało się prawidłowo Ale przez komórki nk serce przestało nic. A teraz prawdopodobnie zły podział komórkowy. Będę robić badania genetyczne. I jak tutaj się cieszyć z życia.
Dwie straty w tym roku. Dokładnie pół roku później będę leżeć na tym samym oddziale i czekać na zabieg. Trzymajcie kciuki.

reklama
Hej ;)
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Tak jak przypuszczałam. Niestety jestemnteoretycznie 8t3d a ciaza zatrzymała się na 6tc. Mam skierowanie do szpitala. Eh dziewczyny co za życie. Ostatnio dzieckoc rozwijało się prawidłowo Ale przez komórki nk serce przestało nic. A teraz prawdopodobnie zły podział komórkowy. Będę robić badania genetyczne. I jak tutaj się cieszyć z życia.
Dwie straty w tym roku. Dokładnie pół roku później będę leżeć na tym samym oddziale i czekać na zabieg. Trzymajcie kciuki.
Kochana tak mi przykro naprawdę :(((( nie wiem czemu tak jest nie wiem co napisać też jestem przerażona ja w tamtym roku w ciągu 4 mięs dwa poronienia . Wiem co przeżywasz , nie wiem też jak u mnie będzie :(( Kiedy pójdziesz do szpitala ?

Hej ;)
Straszne to jest , przykro mi bardzo ,lekarz zalecił jakieś badania Tobie i partnerowi?

@Charlotte21 Kochana, tak mi przykro :( Nie wiem co Ci napisać:unsure: ja na prawdę miałam nadzieje ze u ciebie będzie Ok... a jeszcze jak pisałaś ze serduszko bije, to byłam dobrej myśli... a to życie takie niesprawiedliwe:( Tule Cię mocno :*

Hej ;)

Kochana bardzo mi przykro że znowu przez to przechodzisz. Zrób te badania jeśli masz możliwość. Wiem co czujesz.. Ja miałam dokładnie 7 miesięcy przerwy między zabiegami, co do dnia... I nawet miałam dostać to samo łóżko, ale jak pielęgniarka zobaczyła moja minę to zmieniła mi sale. Trzymaj się dzielnie

Cześć dziewczyny. Ja męczę się z zespołem suchego zębodołu. Antybiotyki i codziennie jeżdżę na płukania i aplikację antybiotyku. Masakra. Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny. Ja męczę się z zespołem suchego zębodołu. Antybiotyki i codziennie jeżdżę na płukania i aplikację antybiotyku. Masakra. Pozdrawiam.

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję że u was będzie więcej zielonego światła. Teraz jestem zdecydowana i sobie te genetyczne. Jeszcze mamy skierowanie do genetyka o kardiotypy i jeszcze mamy zrobić badanie nasienia z fragmentacja dna.
Wie któraś z Was jak to jest z materiałem do badań przy poronienie bez lyzeczlowania? Mam przeczucie że się obejdzie bez tym razem Ale przeraża mnie mysl że mam "złapać" wszystko.

Hej ;)
Tak mi przykro [emoji3525][emoji3525]
Zrób badania, niestety na genetykę wpływu nie mamy [emoji3525] Tutaj żadne leki nie pomogą.

reklama
Hej ;)
Przykro mi kochana [emoji20], tule Cię mocno i wierzę że doczekasz się w końcu swojego skarbu [emoji173]

Do góry