reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 u mnie powoli strasznie bolało plus siniak do tego. Ale tak jak piszesz każdy musi znaleźć swój sposób :)

@mohaaa badania wcale nie muszą trwać długo, zależy co chcesz zrobić ja robiłam troszkę na raty badania i mi zeszło 2miesiące:) jeśli finansowo dasz radę to możesz zrobić wszystkie badania na raz :)
Dobrze wiedzieć :) w takim razie jest nadzieja

@Takaja123 @roki_1991 Próbowalam na początku szybko i... w sumie nie pamietam czy mniej bolało, bo teraz cały czas wstrzykuje powoli :rolleyes2: igle to na pewno szybko wbijam, a nie tak jak mąż pierwszy zastrzyk jakby się pastwił nade mna:szok:
Dziś znowu spróbuje szybko wstrzyknąć ;)
Ja igłę wbijam wolno i wpuszczam wolno. A jak zaczyna boleć podczas wpuszczania to przestaje za kilka sekund i potem do końca

Ja igłę wbijam wolno i wpuszczam wolno. A jak zaczyna boleć podczas wpuszczania to przestaje za kilka sekund i potem do końca
U mnie powolne wbijanie igły niestety się niesprawdza, wole wbić szybko i mieć to już za sobą :D Ale z wstrzykiwaniem plynurobię tak jak ty .. wstrzykuje pomału i po trochu, czasem jak bardzo boli to robię z 3 przerwy ...

U mnie powolne wbijanie igły niestety się niesprawdza, wole wbić szybko i mieć to już za sobą :D Ale z wstrzykiwaniem plynurobię tak jak ty .. wstrzykuje pomału i po trochu, czasem jak bardzo boli to robię z 3 przerwy ...
Później to już nawet do tego wbijania można się przyzwyczaić :-) początku zawsze są najgorsze

Dziewczyny jednak jadę w czwartek na tą wizytę umówiona ..może akurat już będzie coś widać ...To jeszcze dwa dni ..ehh ale niepewność . A w czwartek też mam robić kariotypy bo już pół roku temu umówiona wizyta więc trzeba zrobić ..

reklama
Do góry