reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to super kochana. Grunt że mała przybiera na wadze i jesteście zdrowi.

A noce w końcu będziesz miała przespane.

A jak kołki nadal męczą malutka?

Odpukac jest lepiej :) nocki właśnie są całkiem okej ;)

Było już serduszko ? Kiedy okres mialas ostatni . ?? Ja właśnie się zapisalam do gina na czwartek bo nie wytrzymam do 19.
@COCO kiedy masz wizytę ? Bo nie pamiętam . Nie wiem czy jak będę 6+3 już będzie serduszko ?
Może być ale nie musi dlatego nie nastawiaj się na nic. A już na pewno jego brak nie będzie nic znaczył :)

No to wy jak zwykle jesteście krok do przodu, bo ja się bardzo zdziwiłam jak mi to powiedział. Ja słyszałam tylko jedna szkole- ze duphaston i luteina pomagają w utrzymaniu ciąży na samym początku.
Ja się czuje bezpieczniej z ta luteina, choć z drugiej strony przez nią trochę jestem w zawieszeniu, bo nie wiem co i jak. Gdybym jej nie brała, to plamienia by mnie o czymś informowały, a teraz plamien nie mam już wogole (bo biorę luteinę) i boje się ze ona mnie może oszukać, może już dzidziuś nie żyje a u mnie nic się nie dzieje bo mam ta luteinę. Trochę świruje już... o_O

@madeline12 U mnie zarodek w 6t6d miał 9,4 mm

@mohaaa Dobrze, ze są szanse ze obejdzie się bez zabiegu. Będziesz mogła szybciej wrobić do starań :)

@kasiula222 Nie powiem ci czy będzie już serduszko ... ja mam wizytę 10.06 i wg aplikacji będzie wtedy 6+4, ostatnio w 6+6 było serduszko... trzymam kciuki żebyś na najbliższej wizycie już zobaczyła ❤️☺️
Nie jest powiedziane że biorąc luteine nie zaczniesz plamic. Także póki nie ma krwi to wierz że jest okej :)

@Niepatrzwstecz to może już nie przyjdzie na te 9 miesięcy :D

@Paula919191 czyli postanowiłas wrócić do pracy i odlozyc starania? Na jak długo zawieszasz starania?
Powiem Ci, że się waham bo chciałabym wrócić ale mam ciśnienie na ciąże. Czekam cierpliwie na telefon i spotkanie zobaczę co mi zaproponują i wtedy podejmę decyzję. A te starania tak nam idą to może nie ma co się zastanawiać tylko iść :D

Warto iść do pracy bo wtedy zajmiesz głowę czym innym i a nóż się uda :)

Dziewczyny mam wyniki, jest okej [emoji4] pójdę jeszcze w środę raz na bete i będę grzecznie czekała na wizytę Zobacz załącznik 981190
Piękny progesteron do tej bety :) kciuki za wizytę

reklama
Odpukac jest lepiej :) nocki właśnie są całkiem okej ;)

Może być ale nie musi dlatego nie nastawiaj się na nic. A już na pewno jego brak nie będzie nic znaczył :)

Nie jest powiedziane że biorąc luteine nie zaczniesz plamic. Także póki nie ma krwi to wierz że jest okej :)

Warto iść do pracy bo wtedy zajmiesz głowę czym innym i a nóż się uda :)

Piękny progesteron do tej bety :) kciuki za wizytę
No to super. Niech wam się chowa zdrowo kochana A wy czerpcie radość z Wikusi całe życie może kiedyś jeszcze rodzeństwo będzie miała. Wszystkiego dobrego dla Was kochana.

No to super. Niech wam się chowa zdrowo kochana A wy czerpcie radość z Wikusi całe życie może kiedyś jeszcze rodzeństwo będzie miała. Wszystkiego dobrego dla Was kochana.

Bardzo ale to bardzo chciałabym rodzeństwo dla niej. I bardzo się boję że coś będzie nie tak po tej cesarce.... Idę w czwartek do gina to się okaże co tam...

Bardzo ale to bardzo chciałabym rodzeństwo dla niej. I bardzo się boję że coś będzie nie tak po tej cesarce.... Idę w czwartek do gina to się okaże co tam...
Będzie dobrze [emoji4] Ja miałam pierwszą cesarkę [emoji4] Co prawda min rok, trzeba odczekać z kolejną ciążą [emoji4]

reklama
@roki_1991 zapewne tak jest :) poza tym i tak na razie tkwimy w zawieszeniu niestety. Teraz leczenie ma trwać 3 tyg pod koniec miesiąca wizyta kontrolna i zobaczymy czy wszystko jest dobrze. Bierzemy razem heviran plus mąż ma maść i zowirax do tego, mocz kiepsko mi wyszedł bo erytrocyty mi wyszły i cieraz właściwy norma od 1008-1030 to ja mam 1029 plus w posiewie pałeczki gram ujemne nieliczne i ziarniaki gram dodatnie też nieliczne ale coś wyszło. Lekarz zalecił więcej wody pić częściej sikac i biorę neo furagine i zobaczymy. Mówił też że te erytocyty mogły wyjść bo badanie świeżo po @. Nieustannie z czymś walczymy :) wydaje mi się, że to przez tą opryszczke taki mocz bo mam przy samym ujściu z cewki.

Ostatnia edycja:
Do góry