Paula919191
Fanka BB :)
Dokładnie tak, wracam do pracy i starania zawieszam planowo na jakieś pół roku,ale jak wyjdzie to się okaże bo nasza forma antykoncepcji to stosunek przerywany do tej pory się sprawdzał więc mam nadzieję że i teraz tak będzie. Też się bardzo wahałam bo mam też ciśnienie na ciążę tak jak Ty ale chyba potrzebuje trochę od tego odpocząć bo tyle co stresu przeżyłam od początku tego roku to chyba bym musiała kumulować przez kilka "normalnych" lat no i też chce doprowadzić tarczycę do dobrego stanu, zrobić na spokojnie fenotyp NK a to mogę zrobić w lipcu według mojej immunilog więc wszystko na spokojnie. A że u mnie powrót do pracy wiązał się z zawieszeniem starań bo nie mam warunków do pracy będąc w ciąży a nie chcę też co chwila znikać i wracać bo mam odpowiedzialne stanowisko to wszystko się samo wyklarowało a kiedy się tego telefonu spodziewasz? I od kiedy dokładnie miałabyś zacząć tą pracę?@Niepatrzwstecz to może już nie przyjdzie na te 9 miesięcy
@Paula919191 czyli postanowiłas wrócić do pracy i odlozyc starania? Na jak długo zawieszasz starania?
Powiem Ci, że się waham bo chciałabym wrócić ale mam ciśnienie na ciąże. Czekam cierpliwie na telefon i spotkanie zobaczę co mi zaproponują i wtedy podejmę decyzję. A te starania tak nam idą to może nie ma co się zastanawiać tylko iść