reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny. Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Lekarz nawet nie chciał mi usg robić, tylko od razu zapisać na zabieg. Wymusilam na nim usg, okazało się, ze pęcherzyka już nie ma, zostało endometrium, które w najgrubszym miejscu ma 8mm. Lekarz uznał, ze można poczekać. Ja tez wole zeby się obyło bez zabiegu. Trochę się uspokoiłam
No to super że obyło się bez zabiegu :) zwłaszcza że mówisz że nie miałaś w domu bardzo silnych bóli .

reklama
@Niepatrzwstecz dalej masz problem z @? Ja biorę ten Miositogyn i śluz mam super nie wiem czy organizm już dochodzi do siebie czy ten Miositogyn miał wpływ ale jestem zadowolona. Mam zamiar jeszcze kupić jedno opakowanie i brać przez kolejny cykl. U mnie @ już jest regularnie tyle, że cykl wydłużony i trwa 35dni

@Paula919191 jak tam u Ciebie? Robiłaś te kariotypy już czy czekasz na NFZ? :)

Ostatnia edycja:
@Niepatrzwstecz dalej masz problem z @? Ja biorę ten Miositogyn i śluz mam super nie wiem czy organizm już dochodzi do siebie czy ten Miositogyn miał wpływ ale jestem zadowolona. Mam zamiar jeszcze kupić jedno opakowanie i brać przez kolejny cykl. U mnie @ już jest regularnie tyle, że cykl wydłużony i trwa 35dni

@Paula919191 jak tam u Ciebie? Robiłaś te kariotypy już czy czekasz na NFZ? :)
Niestety tak. W lipcu idę do innego lekarza więc zobaczymy

No to super kochana. Grunt że mała przybiera na wadze i jesteście zdrowi.

A noce w końcu będziesz miała przespane.

A jak kołki nadal męczą malutka?

Dziewczyny napiszcie proszę ile mierzył Wasz zarodek w 6tc? Mój ma 2,1mm :( trochę słabo to wygląda, tym bardziej że przez 6 dni urósł nie cały 1 mm.. Obumarcie poprzedniej ciąży trochę odbiera nadzieję przy takich wynikach.
Było już serduszko ? Kiedy okres mialas ostatni . ?? Ja właśnie się zapisalam do gina na czwartek bo nie wytrzymam do 19.
@COCO kiedy masz wizytę ? Bo nie pamiętam . Nie wiem czy jak będę 6+3 już będzie serduszko ?

reklama
Było już serduszko ? Kiedy okres mialas ostatni . ?? Ja właśnie się zapisalam do gina na czwartek bo nie wytrzymam do 19.
@COCO kiedy masz wizytę ? Bo nie pamiętam . Nie wiem czy jak będę 6+3 już będzie serduszko ?
Ja byłam w 6+6 ale się okazało że to 6+3 (owu była 3dni później więc w sumie się zgadzało) i był tyci zarodek 4mm i serducho, ale lekarz ma super sprzęt, mówił że inny by nie uchwycił jeszcze. A przez 5min widziałam puste jajo... I było trochę szukania...

Do góry