reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lekarza mam w poniedziałek, czyli za chwilę będzie już wszystko wiadomo. Mam długie cykle 30-nawet 40 dni. Jednak beta wyraźnie wskazuję na 6tc, we wtorek zarodek miał 0,13cm! Czyli raczej coś nie gra.. Nie było akcji serca. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

reklama
Ja 26 kwietnia i tez wpisałam w apce ta datę i tak mi wyliczyło. Ale wyglada na to ze się zgadza ;) ja mam po prostu chyba krótsze cykle
Tak ja mam długie cykle . 30-31 . Jak u cb samopoczucie ? U mnie nie ma objawów :( ale nic nie poradzę może taka ciąża w poniedziałek pójdę do gina jak mi się uda do niego dostać .

Tak ja mam długie cykle . 30-31 . Jak u cb samopoczucie ? U mnie nie ma objawów :( ale nic nie poradzę może taka ciąża w poniedziałek pójdę do gina jak mi się uda do niego dostać .
Ja też nie miałam żadnych objawów, myślałam że nic z ciąży nie będzie ,bo nieprawidłowy przyrost ,a jest wszystko ok córeczka rozwija się prawidłowo jest duża :)będzie dobrze

Dzięki kochana pamiętam właśnie że ty pisałaś że tak masz ..ehhh ale glowa i ta niepewność swoje robi .
@charlotte daj znać po wizycie trzymam kciuki mocno .
Ja też nie miałam żadnych objawów, myślałam że nic z ciąży nie będzie ,bo nieprawidłowy przyrost ,a jest wszystko ok córeczka rozwija się prawidłowo jest duża :)będzie dobrze

U mnie tez żadnych objawów prócz bolących piersi... :dry: i myśle czy wytrzymam jeszcze ponad tydzień z wizyta, czy umówić się na przyszły poniedziałek .. boje się iść i boje się nie iść:oops:o_O wgl baaaardzo mi się ten czas dłuży. Dużo bardziej niż przy pierwszej ciąży. Wcześniej jakoś wszystko działo się szybciej. Ciach test, Bach wizyta, pecherzyk, serduszko ... a teraz się to wleeeeeeecze niemiłosiernie:no:

Ciebie chociaż piersi bolą a mnie nic i bety też nie zrobiłam i trochę żałuję .. ale już nie będę robić tylko pójdę na wizytę w pon. Jak się dostanę ...zamartwiam się a i tak nic mi to kiedy da ..

Ciebie chociaż piersi bolą a mnie nic i bety też nie zrobiłam i trochę żałuję .. ale już nie będę robić tylko pójdę na wizytę w pon. Jak się dostanę ...zamartwiam się a i tak nic mi to kiedy da ..
W tamtej ciąży, tez mnie piersi bolały i jak się to skończyło .. nie martw się, ja tez schizuje :oops: Ja robiłam betę tylko na samym początku (a wydaje mi się ze minęło juz pierdyliard lat świetlnych od tamtej pory) i tez teraz jestem w zawieszeniu, nie wiem co i jak. Boje się ze jak pójdę w pon na wizytę i na pewno nie zobaczę jeszcze serduszka to znowu jeszcze bardziej będę się stresować. Próbuje sobie tłumaczyć to tak, ze wszystkie leki mam i gdyby coś miało być nie tak to i tak nie jestem w stanie nic więcej zrobić:( niestety trzeba się uzbroić w anielska cierpliwość:hmm:

No właśnie sama już nie wiem co robić chyba się umowie na przyszły pon tak żeby był 7 tydz bo może wtedy już będzie na pewno serduszko jak ma być .. naprawdę nie wiem co robić .. a ty kiedy nas wizytę ustaloną dokładnie ?

reklama
Do góry