to moj szpital i moja ginka liczy inaczej urodzilam 40t5d i mam wpisany 41tcZ tego co wiem to położne i w szpitalu tez tak liczę. Jak miałam zabieg w 10t4d to i tak pisali że w 10.
reklama
Paula919191
Fanka BB :)
Kochana jeśli nie masz krawienia to może być tak że samo się nie zacznie. Ja jak się dowiedziałam na USG że serce już nie bije to odstawiłam duphaston a mimo to żadnego krwawia nie dostałam, dopiero w szpitalu jak zaczęli mi podawać leki. A do jakiego szpitala masz skierowanie?Dzięki dziewczyny. Zostanę na tym wątku, także odezwę się co jakiś czas, gdy będzie jakiś przełom
no wlasnie ja od lat znam tak ze w 7 dniu cyklu to juz 2 tydzienNo dok
Dokładnie tak liczy aplikacja. I ja też. Patrząc na kalendarz to 1tc rozpoczyna się w 7 dniu od ostatniej miesiączki.
mohaaa
Plamie od kilku dni. Ostatnio słabiej, ale jednak. Dziś lekarz tez zauważył. W marcu tez tak miałam, ze lekko plamilam, a jak odstawiłam luteinę, to po kilku dniach się zaczęłoKochana jeśli nie masz krawienia to może być tak że samo się nie zacznie. Ja jak się dowiedziałam na USG że serce już nie bije to odstawiłam duphaston a mimo to żadnego krwawia nie dostałam, dopiero w szpitalu jak zaczęli mi podawać leki. A do jakiego szpitala masz skierowanie?
Jivka
Moderator
Mi też w dwóch różnych szpitalach zawyżali tygodnie. Czyli jak mam 14+3 to mówię że mam 15tc [emoji4]to moj szpital i moja ginka liczy inaczej [emoji14] urodzilam 40t5d i mam wpisany 41tc
justyndziuk
kasiula222
@mohaa tak bardzo mi przykro kochana wiem co przeżywasz miałam tak samo dwa poronienia pod rząd z odstępem 3 mięs. Straszny cios wypłacz się musisz być silna zrobisz badania może się wyjaśni . .. jestem w bólu razem z Tobą jak przeczytałam to nie mogłam uwierzyć ;(( brałas jakaś heparyne acard?
reklama
Charlotte21
A widzisz, to ja dla pewności mówię tydzień i dzień a oni niech sobie liczą jak chcąMi też w dwóch różnych szpitalach zawyżali tygodnie. Czyli jak mam 14+3 to mówię że mam 15tc [emoji4]