reklama
Dzoana88
Fanka BB :)
Przykro mi [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] kochana musisz znalesc przyczyne bo to już nie jest przypadek [emoji20][emoji20] trzymaj się mocno bądź dzielna, my babki jesteśmy w stanie bardzo wiele znieść, tule CieOd 2h płacze. Zarodek się nie rozwinął. Nie wierze, ze znów poronie. Nie wierze, ze znów mnie to spotyka... odstawiam luteinę i czekam na poronienie. Jak nie przyjdzie w ciągu najbliższych dni, to dostałam skierowanie do szpitala na zabieg. Jak sobie przypomnę moje poronienie w marcu, to się cała trzęsę, nie chce znów przez to przechodzić ;( zarodek tydzień temu był dobrze widocznymi usg, a dziś już taki rozmazany po poronieniu będziemy będę musiała jakieś badania genetyczne robić. Mój mąż wraca dopiero w czw w nocy. Boje się, ze zacznę wcześniej ronić ;(
mohaaa
Był zdenerwowany gdy robił mi usg. W sumie tyle. Powiedział, ze jest pod tel w razie czego. I jeśli będę potrzebowała zwolnienia, to mam mu napisać SMS tylkomohaa tak bardzo mi przykro nie wiem co powiedziec naprawde mialam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy co Piatkowski na to ? trzymaj sie i jak chcesz sie wygadac to wiesz jestesmy tutaj dla ciebie
mohaaa
Niestety, mąż marynarz. Wraca za 2 dni. Mama co godzinę do mnie dzwoni, mąż tez. Przyjaciółki piszą, ze mogą przyjechać. Ale ja wiem, ze to zniosę. Za 2 dni on wróci, wiec będzie lżej. W każdym razie, żony marynarzy maja to do siebie, ze zniosą bardzo wiele, bo nie maja wyjścia, taki los. W pracy tez już wszyscy wiedza. Napisałam im zeby jutro nie rozpaczać w pracy. Zwolnienia dziś nie wzięłam, bo wole iść do pracy, gdzie tyle nie myśleO ja pieprze. O ja pieprze. Nie tego się spodziewałam. Aż mi serce na chwilę stanęło. Nie wierzę. No nie wierzę.
Matko jak ogarnąć ten stan ? Jesteś sama z tym teraz ?
Wyplacz się kochana. Ile wlezie....
No nie wiem co powiedzieć. Tak mi cholernie przykro.
mohaaa
Na razie powiedział, ze mam zakończyć te ciąże. Potem się spotkamy i będziemy działać.Kochana bardzo współczuję smutno mi bardzo ale wiesz że my Cię tu doskonale rozumiemy bo przeżylysmy to samo .... Jak potrzebujesz to pisz tu do nas... Badania genetyczne swoje i męża czy może badanie płodu po poronieniu? Co Piątkowski mówił? Tule mocno :*
mohaaa
Tylko tsh, bo to mi zlecił wcześniej. Początkowo miałam 2.1, ale spadło już do 1 coś. Prolaktyne tez robiłam, jest okmohaaa robiłaś badania te podstawowe ? typu tsh różyczka, cytomegalowirus itp?prolaktyna? ja poroniłam 2 razy pod rząd
reklama