Lu_cy
Fanka BB :)
Tak jest :-) już się nie mogę doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest :-) już się nie mogę doczekać
Dzięki za pamięć@młoda1994 będę w przyszłym tygodniu kupować sobie Miositogyn on pomaga w wyrownaniu cyklu jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać. Koszt ok 50zl na necie są po 43 zł ale ja kupie stacjonarne. Jak coś daj znaćja mam już regularne cykle tylko, że długie 35 dc mam. Dla przypomnienia wrzucam zdjęcie składu jakbyś chciała.
@mohaaa kciuki cały czas zacisniete ❤
@Charlotte21 a Ty kiedy masz wizytę? Jak tam samopoczucie?
@coco07 jak tam u Ciebie samopoczucie?![]()
To nie całkiem inny land i bardzo daleko od mojego landu. Nie ma co porównywać.@młoda1994 miasto hanower.
TakSporo tych badań i nfz refunduje?
W poniedziałek jadę, bo ząb mi wyleciał 7 i wylądowałam na chirurgi, masakra. Ból, i mam szycie w buzi. Nie mogę nawet jej otworzyć, więc w poniedziałek biorę wolne i pojadę. Mam tylko wynik SHBG (globulina wiążąca hormony płciowe) i jest w normie.@NadziejawPanu sporo tych badań masz zrobionych. I jak wyniki?![]()