reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@młoda1994 miasto hanower.
coco07
Dzięki za pamięć Samopoczucie Ok, nic nie dolega oprócz piersi .. luteina mi smakuje (dla mnie jest ona słodkawa a nie gorzka ) język już się przyzwyczaił i tez nauczyłam się normalnie mówić@młoda1994 będę w przyszłym tygodniu kupować sobie Miositogyn on pomaga w wyrownaniu cyklu jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać. Koszt ok 50zl na necie są po 43 zł ale ja kupie stacjonarne. Jak coś daj znać ja mam już regularne cykle tylko, że długie 35 dc mam. Dla przypomnienia wrzucam zdjęcie składu jakbyś chciała.
@mohaaa kciuki cały czas zacisniete ❤
@Charlotte21 a Ty kiedy masz wizytę? Jak tam samopoczucie?
@coco07 jak tam u Ciebie samopoczucie?
Pogoda mnie dobija bo zamiast korzystać z wolnego, chodzić na spacery itd to siedzi się w domu
A jak u ciebie? Mam nadzieje żeby nastawienie pozytywne do staranek
młoda1994
To nie całkiem inny land i bardzo daleko od mojego landu. Nie ma co porównywać.@młoda1994 miasto hanower.
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
TakSporo tych badań i nfz refunduje?
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
W poniedziałek jadę, bo ząb mi wyleciał 7 i wylądowałam na chirurgi, masakra. Ból, i mam szycie w buzi. Nie mogę nawet jej otworzyć, więc w poniedziałek biorę wolne i pojadę. Mam tylko wynik SHBG (globulina wiążąca hormony płciowe) i jest w normie.@NadziejawPanu sporo tych badań masz zrobionych. I jak wyniki?
.
Takaja123
@coco07 u nas też taka słaba pogoda co wyjdziemy na dwór coś robić zaraz trzeba uciekać przed burza ale teraz spokój i owieczki na pastwisku oczywiście, że jestem pozytywnie nastawiona, a co z tego wyjdzie to się okaże dziś może przetestujemy ten żel bo do owulacji to ja mam jeszcze troszkę czasu, myślę, że ok 13dc zacznę robić testy.
@NadziejawPanu fajnie, że udało Ci się zrobić te wszystkie badania na NFZ zawsze to mniejszy koszt. Trzymam kciuki za dobre wyniki reszty badań
@NadziejawPanu fajnie, że udało Ci się zrobić te wszystkie badania na NFZ zawsze to mniejszy koszt. Trzymam kciuki za dobre wyniki reszty badań
Charlotte21
@Takaja123 dziękuję, że pytasz :* raz lepiej raz gorzej. Jak mam dużo pracy to nie myślę. Dzisiaj miałam kolejny wlew. W piątek idę jeszcze do jednego ginekologa bo nie wytrzymam do wizyty 6 czerwca. Dzisiaj 7+3 dopiero. Gdzie tam przełomowy u mnie 9 tc?
Mam nadzieję, że starania w tym miesiącu wyjdą i że żel i leki pomogą
Mam nadzieję, że starania w tym miesiącu wyjdą i że żel i leki pomogą
coco07
@Takaja123 Trzymam kciuki kochana i na luuuuuzie ... widzisz, ja zaszłam drugi raz w ciąże kiedy najmniej się tego spodziewałam i skleslalam cykl. Byłam pewna ze teraz się nie uda, ze w „ten” właśnie dzień mąż mi zrobił psikusa. A może to i dobrze się złożyło, bo na drugi dzień wgl o tym nie myślałam bo sądziłam ze już jest za późno ... Także na spokojnie
@Charlotte21 U ciebie 7t3d jako tydzień bieżący? Czy ukończony?
@Charlotte21 U ciebie 7t3d jako tydzień bieżący? Czy ukończony?
reklama
Takaja123
U nas chyba nici ze starań znowu. Mąż znowu mówi, że go boli ma zaczerwienione i opuchniete, a mi znowu coś wysokoczylo tylko co najgorsze to, że coraz głębiej... Jutro zrobię analizę moczu. Nie wiem o co chodzi. Zastanawiam się czy pisać do gina. Powiedzcie mi czy robią jakiś wymaz z warg sromowych? Teraz mam bardziej od środka to może w moczu coś wyjdzie. Mąż ma 30 maja wizytę więc już niedługo. Tamte antybiotyki pomogły na krótką metę teraz idzie do innego lekarza może coś bardziej pomoże