reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@młoda1994 będę w przyszłym tygodniu kupować sobie Miositogyn on pomaga w wyrownaniu cyklu jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać. Koszt ok 50zl na necie są po 43 zł ale ja kupie stacjonarne. Jak coś daj znać :) ja mam już regularne cykle tylko, że długie 35 dc mam. Dla przypomnienia wrzucam zdjęcie składu jakbyś chciała.

@mohaaa kciuki cały czas zacisniete ❤
@Charlotte21 a Ty kiedy masz wizytę? Jak tam samopoczucie? :)

@coco07 jak tam u Ciebie samopoczucie? :)
Dzięki za pamięć ☺️ Samopoczucie Ok, nic nie dolega oprócz piersi .. luteina mi smakuje (dla mnie jest ona słodkawa a nie gorzka :D ) język już się przyzwyczaił i tez nauczyłam się normalnie mówić;)
Pogoda mnie dobija bo zamiast korzystać z wolnego, chodzić na spacery itd to siedzi się w domu:dry:
A jak u ciebie? Mam nadzieje żeby nastawienie pozytywne do staranek ☺️

@coco07 u nas też taka słaba pogoda co wyjdziemy na dwór coś robić zaraz trzeba uciekać przed burza ale teraz spokój i owieczki na pastwisku :) oczywiście, że jestem pozytywnie nastawiona, a co z tego wyjdzie to się okaże :) dziś może przetestujemy ten żel bo do owulacji to ja mam jeszcze troszkę czasu, myślę, że ok 13dc zacznę robić testy. :)

@NadziejawPanu fajnie, że udało Ci się zrobić te wszystkie badania na NFZ zawsze to mniejszy koszt. Trzymam kciuki za dobre wyniki reszty badań :)

@Takaja123 dziękuję, że pytasz :* raz lepiej raz gorzej. Jak mam dużo pracy to nie myślę. Dzisiaj miałam kolejny wlew. W piątek idę jeszcze do jednego ginekologa bo nie wytrzymam do wizyty 6 czerwca. Dzisiaj 7+3 dopiero. Gdzie tam przełomowy u mnie 9 tc?
Mam nadzieję, że starania w tym miesiącu wyjdą i że żel i leki pomogą :)

@Takaja123 Trzymam kciuki kochana ✊✊ i na luuuuuzie ... widzisz, ja zaszłam drugi raz w ciąże kiedy najmniej się tego spodziewałam i skleslalam cykl. Byłam pewna ze teraz się nie uda, ze w „ten” właśnie dzień mąż mi zrobił psikusa. A może to i dobrze się złożyło, bo na drugi dzień wgl o tym nie myślałam bo sądziłam ze już jest za późno ... Także na spokojnie ☺️

@Charlotte21 U ciebie 7t3d jako tydzień bieżący? Czy ukończony?

reklama
U nas chyba nici ze starań znowu. Mąż znowu mówi, że go boli ma zaczerwienione i opuchniete, a mi znowu coś wysokoczylo tylko co najgorsze to, że coraz głębiej... Jutro zrobię analizę moczu. Nie wiem o co chodzi. Zastanawiam się czy pisać do gina. Powiedzcie mi czy robią jakiś wymaz z warg sromowych? Teraz mam bardziej od środka to może w moczu coś wyjdzie. Mąż ma 30 maja wizytę więc już niedługo. Tamte antybiotyki pomogły na krótką metę teraz idzie do innego lekarza może coś bardziej pomoże

Do góry