reklama
kasiula222
Fanka BB :)
kasiula222
Nigdy nie robiłam w żadnej ciąży . A było ich 4 . Stresuje mnie to dodatkowo ..
Beta to nie progesteron ,to zupełnie coś innego . nie robiłaś bety wcale ?
Takaja123
@kasiula222 beta hcg to hormon ciazawy. Warto zbadać raz i drugi po upływie 48h jeśli wzrasta to ciąża rozwija się prawidłowo przyrost 66% powinien wynosić po 48h
Fado123
Tu masz rację że stresuję u mnie też tak było za każdym razem , 1 raz za niska 2 raz za wyskoki przyrost , 3 raz znowu za mały przyrost ale jakoś nie wyobrażam sobie nie zrobić , bo chociaż wiem czego się spodziewaćNigdy nie robiłam w żadnej ciąży . A było ich 4 . Stresuje mnie to dodatkowo ..
Jivka
Moderator
Też nigdy nie robiłam, a w tej ciąży tak ześwirowałam że poszłam dwa razy [emoji16]Nigdy nie robiłam w żadnej ciąży . A było ich 4 . Stresuje mnie to dodatkowo ..
Tylko że ja zanim się skumałam że jestem w ciąży to beta była 1300 [emoji1787]
Lu_cy
Zrób sobie tą bete może będziesz spokojniejsza. Ja robiłam dwa przyrosty. A masz już heparyne wdrożona?@coco07 super że beta rośnie .. ja dostaje do głowy ...jak tu wytrwać do wizyty ponad 3 tyg . Nie wiem w końcu czy robić ta betę czy nie ?? Czy beta to progesteron ?
coco07
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Tak jak dziewczyny pisza, beta to nie progesteron I może warto zbadać ... ja bym bez tego oszalała na pewno ... teraz nadal mam schizy ale juz myślenie takie bardziej pozytywne mimo wszystko ...
@Madlein A ja nie pamietam żebym sie wypowiadała w tamtym temacie (nie wiem na pewno ) bo ja się na tym nie znałam kompletnie. I w sumie nawet nadal się nie znam, ja do niedawna myślałam ze biochemiczna to to samo co puste jajo
Ale miałyście racje z takaJa☺
Tak jak dziewczyny pisza, beta to nie progesteron I może warto zbadać ... ja bym bez tego oszalała na pewno ... teraz nadal mam schizy ale juz myślenie takie bardziej pozytywne mimo wszystko ...
@Madlein A ja nie pamietam żebym sie wypowiadała w tamtym temacie (nie wiem na pewno ) bo ja się na tym nie znałam kompletnie. I w sumie nawet nadal się nie znam, ja do niedawna myślałam ze biochemiczna to to samo co puste jajo
Ale miałyście racje z takaJa☺
reklama
kasiula222
Mam już 3 zastrzyki za sobą. . . Boje się tej bety , muszę zaufac Bogu wszystko w jego rękach .Zrób sobie tą bete może będziesz spokojniejsza. Ja robiłam dwa przyrosty. A masz już heparyne wdrożona?