reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 beta hcg to hormon ciazawy. Warto zbadać raz i drugi po upływie 48h jeśli wzrasta to ciąża rozwija się prawidłowo przyrost 66% powinien wynosić po 48h

Nigdy nie robiłam w żadnej ciąży . A było ich 4 . Stresuje mnie to dodatkowo ..
Tu masz rację że stresuję u mnie też tak było za każdym razem , 1 raz za niska 2 raz za wyskoki przyrost , 3 raz znowu za mały przyrost ale jakoś nie wyobrażam sobie nie zrobić , bo chociaż wiem czego się spodziewać

Dzięki dziewczyny za wsparcie ❤️

Tak jak dziewczyny pisza, beta to nie progesteron ;) I może warto zbadać ... ja bym bez tego oszalała na pewno ... teraz nadal mam schizy ale juz myślenie takie bardziej pozytywne mimo wszystko ...

@Madlein A ja nie pamietam żebym sie wypowiadała w tamtym temacie (nie wiem na pewno :dry:) bo ja się na tym nie znałam kompletnie. I w sumie nawet nadal się nie znam, ja do niedawna myślałam ze biochemiczna to to samo co puste jajo:confused2:
Ale miałyście racje z takaJa☺

reklama
Do góry