reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie może co oznacza śluz / plamienie w ciąży takie jasnobrązowe / bezowe, sama nie wiem jaki to kolor? I to w sumie nie jest wodniste, tylko takie gęste, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale jest tego mało i jest jasne bardzo. Mam się martwić?
Ja mialam male plameczki bezowe doslownie pare kropek i zaniepokoilo mnie to i poszlam do szpitala,i u mnie to niestety nie bylo nic dobrego:(,ale moja ciaza byla 2 tyg mlodsza,nie wiem jak u ciebie jest.dodam tylko ze nie mialam zadnych krwawien.

reklama
Ja mialam male plameczki bezowe doslownie pare kropek i zaniepokoilo mnie to i poszlam do szpitala,i u mnie to niestety nie bylo nic dobrego:(,ale moja ciaza byla 2 tyg mlodsza,nie wiem jak u ciebie jest.dodam tylko ze nie mialam zadnych krwawien.
:( rozumiem. Moja młodsza 6 dni i ostatnio nie było widać akcji serca przy 0,36cm zarodku, wiec tez się martwię...

:( rozumiem. Moja młodsza 6 dni i ostatnio nie było widać akcji serca przy 0,36cm zarodku, wiec tez się martwię...
Hmm,na moja byla od poczatku taka opozniona jakos,daty sie nie pokrywaly,poszlam w 7 tyg to wygladala na 5 tydz i w sumie tylko mala kropka w srodku,a jak poszlam 10 dni pozniej juz byla fasolka serce w dobrym rytmie bijace,4 dni pozniej takie plamki brazowe i wyrok

Wiecie może co oznacza śluz / plamienie w ciąży takie jasnobrązowe / bezowe, sama nie wiem jaki to kolor? I to w sumie nie jest wodniste, tylko takie gęste, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale jest tego mało i jest jasne bardzo. Mam się martwić?
Myślę że nie , póki to nie jest krew , i nie jest tego dużo to nic złego,ale jeśli będzie dłużej się utrzymywać to zadzwoń do lekarza

Wiec ja mam ogromna nadzieje, ze u mnie te plamienia związane są z zagniezdzaniem ... :unsure:
Bo beta z dzisiaj 423 :D
Ale boje się cieszyć... bo na prawdę szlam po wynik z przekonaniem ze spadła ... i w sumie to jestem w szoku
WOW ładny przyrost! To pod koniec przyszłego tygodnia można już myśleć o usg!

reklama
@coco07 super przyrost.Gratuluje
U mnie dzis 19361,0. Trochę się martwie bo podczas podcierania brązowy śluz.Wizyte mam w poniedziałek. Muszę przetrwać.Nie mam niestety w domu ani luteiny ani duphastonu.Więc pozostaje wiara i modlitwa ze będzie ok.

Do góry