Charlotte21
Fanka BB :)
Czy przy pustym jaju płodowym beta zacznie spadać? Może powinnam bete zrobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 7.05 do 14.05 bylam na angine (nie chcialam by pracodawca wiedział o ciąży bo było przed wypłatą) a od 15 do 22.05 mam l4 szpitalne po zabiegu. Lekarz pierwszego kontaktu powiedział ze wystawi mi bez problemu tylko mam się dowiedzieć co ma wpisać. Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pracy.@M@lly A długo jesteś na zwolnieniu?
Charlotte21 byłaś u Janosz i tak powiedziała? 6+3 To trochę za wcześnie na takie stwierdzenia...chybaTeż właśnie wróciłam od lekarza. Jestem niby 6 +3 a nic nie widać, powiedział, że puste jajo płodowe...
Nie wiem jak Ci teraz pomóc, bo sama jestem jeszcze w szoku...
Mam, ale zostawiłam w aucie zeby do pracy nie brać. Nie wiem ile ujęć tam jest.@mohaaa a masz zdjęcie wykonane? z każdej strony? znam to uczycie, kiedy lekarz za długo się przygląda w monitor... też trzymam za ciebie kciuki. Mam nadzieję, że się mylą!
I właśnie lekarz wcześniej coś mówił o becie żeby zrobić co 48h i zobaczyć jak przyrasta...Czy przy pustym jaju płodowym beta zacznie spadać? Może powinnam bete zrobić?
U dr Janosz mam dopiero 4 czerwca. Nie chciałam tyle czekać do poszłam do osiedlowego ginekologa żeby zrobić USG. Jak już długo patrzył w ekran to czułam, że coś złego powie. Włączył przepływ i nic nie było. A dziwne, że na USG nie pokazał nawet pęcherzyka. Beta jest więc i pęcherzyk musiał być widoczny. Stweirdził, że on się nie może tutaj czegoś dopatrzeć.Charlotte21 byłaś u Janosz i tak powiedziała? 6+3 To trochę za wcześnie na takie stwierdzenia...chyba