Charlotte21
Fanka BB :)
Myślisz, że może to być po prostu niekompetencja lekarza? Bo wiesz, w sumie jak widziałam jak on się obsługiwał tym sprzętem to nie do końca mu wierzę. Bo jak już wspomniałam to na USG na monitorze chciałam zobaczyć i podniosłam głowę bo mówiłam, że nie widzę, a mi kazał leżeć. Dlatego tez nie widziałam dokładnie. Jak to ona nazwał: "można by było się niby doszukać jakiejś struktury ale nie sądzę". A ja przez ułamek sekundy widziałam jakieś jajeczko małe. Nie chce sobie robić nadziei. Na IP nie pójdę, bo w sumie jestem w 6t3d. Poczekam na wiadomość od dr Janosz i w piątek się umówię na wizytę. Niech ktoś inny zobaczy.@Takaja123 dziękuję:*** A Co U Ciebie? Na jakim etapie jesteś? Przepraszam, ale mam jakieś zaćmienie ciążowe
@Jivika najdłużej jak się da. :* jak już dotarłam tak daleko to chciałabym, żeby były od razu że mną i wyszły że mną A nie leżały na neonatologii czy w inkubatorkach. Więc póki się da to trzymamy :*** A CO U Ciebie? Bo tak jak wyżej nic nie ogarniam....
@Charlotte21 mi w 1szej ciąży w 8tc lekarka z dobrymi opiniami i dobrym sprzętem powiedziała, że jest puste jajo. Dała skierowanie do szpitala... pojechałam.. A tam serducho bilo 160/min...:* podjechakabym na IP sciemnila że mocno boli mnie brzuch i zrobią usg
@Lu_cy sciagaja podczas CC , jak się czujesz ? Na kiedy termin ? SN czy CC?
p.s. super się trzymacie :*