reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Będę wdzięczna, może to pomoże jakoś mi się uspokoić i na spokojnie to wszystko wziąć. Bo dobre chociaż tyle, że to nie strata dziecka, bo w sumie dziecka jak coś nie było od początku.Charlotte ja miałam w marcu puste jajo. Sprawdzę w domu jaka wielkość pęcherzyka miałam. Czekałam do 10 tc i dopiero potem z lekarzem uznaliśmy, ze nic z tego, odstawiłam luteinę i po kilku dniach sama zaczęłam ronić. To był najgorszy wieczór w moim życiu. To co ze mnie wylatywało i w jakich ilościach. Nie chce tego nigdy więcej przechodzić na drugi dzień miałam łyżeczkowanie, bo zostały jakieś resztki. Mojej przyjaciółki mama dopiero w 9 tc zobaczyła zarodek, dlatego ja miałam nadzieje, ze będzie u mnie to samo
Przykro mi, że przez to przechodziłaś. :* Mam nadzieję, że wszyszytko teraz okaże się dla Ciebie szczęśliwe.
Jivka
Moderator
Kochana u mnie to trzecia ciąża i dwie były identyczne, a ta zupełnie inna... Brzuch mnie w ogóle nie ciągnął, a inne objawy dopiero po 8tc się zaczynały, ale miałam może 3dni mdłości... A wcześniej umierałam wieczorami... Więc to akurat nie wyznacznik.@Jivka staram się, ale jakoś od początku przez ten brak typowych dla mnie objawów ciążowych nie "przywiązywałam" się do myśli bycia w ciąży. Nie chce sobie robić nadziei. Zobaczę co mi odpisze moje dr w tym temacie. Może poczekam jeszcze tydzień i pójdę na kontrolę.
Skonsultuj się z lekarzem, ale jeszcze nie miej proszę czarnych myśli.
Takaja123
@Charlotte21 myślę, że weź poprawkę na to co mówi ten gin i skonsultuj z innym. Może na IP zrobią dokładniejsze usg? Moje usg pierwsze jest z 5+2 więc nie pomogę.
Paula919191
@Charlotte21 @mohaaa ja bym na waszym miejscu pojechała na IP lub jak najszybciej zasięgnęła opinii innego lekarza. Ja sama przy drugim poronieniu pojechałam z przychodni do szpitala żeby się upewnić bo nie mogłam uwierzyć lekarce,no niestety u mnie potwierdziła się zła wiadomość oby u Was było inaczej :*
mohaaa
Dokładnie. Aczkolwiek smutne, ze czujesz ciąże, wiesz, ze jest, bo beta rośnie, test ciążowy pozytywny, jakieś objawy są, a tu pęcherzyk pusty. Dlatego jeśli teraz tez poronie, to będzie to zdecydowanie większa strata, bo wiem, ze jest tam już jakaś mała istota we mnieBędę wdzięczna, może to pomoże jakoś mi się uspokoić i na spokojnie to wszystko wziąć. Bo dobre chociaż tyle, że to nie strata dziecka, bo w sumie dziecka jak coś nie było od początku.
Przykro mi, że przez to przechodziłaś. :* Mam nadzieję, że wszyszytko teraz okaże się dla Ciebie szczęśliwe.
mohaaa
Dlatego dziś na 17 ide do drugiego gina. Co u Ciebie się okazało?@Charlotte21 @mohaaa ja bym na waszym miejscu pojechała na IP lub jak najszybciej zasięgnęła opinii innego lekarza. Ja sama przy drugim poronieniu pojechałam z przychodni do szpitala żeby się upewnić bo nie mogłam uwierzyć lekarce,no niestety u mnie potwierdziła się zła wiadomość oby u Was było inaczej :*
Lu_cy
Poprzez przypadek wypisalam się z wątku i teraz ciężko mi Was nadrobić;*
Melduję co u nas 34t2d
Szew trzyma.
Waga dzieciaków 2188 I 2567 [emoji173] trzymamy się nadal
Wow :-) ładnie pakują Twoje maluchy. Mój też w 34 tygodniu miał 2.5kg [emoji87] dzisiaj mam wizytę, aż sama się boję ile przybrał. Jakie plany co do szwu? Kiedy mają zamiar ściągać?
młoda1994
No dobrze to jak coś to się umówimy. Ja przeleje pieniążki A Ty mi wyślesz. Wtedy powiesz mi ile pieniążków A ja ci napiszę swój adres.Pewnie że tak
reklama
Oczekujaca123
@Takaja123 dziękuję:*** A Co U Ciebie? Na jakim etapie jesteś? Przepraszam, ale mam jakieś zaćmienie ciążoweWow :-) ładnie pakują Twoje maluchy. Mój też w 34 tygodniu miał 2.5kg [emoji87] dzisiaj mam wizytę, aż sama się boję ile przybrał. Jakie plany co do szwu? Kiedy mają zamiar ściągać?
@Jivika najdłużej jak się da. :* jak już dotarłam tak daleko to chciałabym, żeby były od razu że mną i wyszły że mną A nie leżały na neonatologii czy w inkubatorkach. Więc póki się da to trzymamy :*** A CO U Ciebie? Bo tak jak wyżej nic nie ogarniam....
@Charlotte21 mi w 1szej ciąży w 8tc lekarka z dobrymi opiniami i dobrym sprzętem powiedziała, że jest puste jajo. Dała skierowanie do szpitala... pojechałam.. A tam serducho bilo 160/min...:* podjechakabym na IP sciemnila że mocno boli mnie brzuch i zrobią usg
@Lu_cy sciagaja podczas CC , jak się czujesz ? Na kiedy termin ? SN czy CC?