reklama
Izulla99
Aktywna w BB
A nie mógł by ci ktos wysłać paczki?Ovarin tego tu nie ma A nie mam opcji w moim banku płacić przelewem z konta do Polski. A nie wiem które apteki wysyłają za granicę za pobraniem.
Ja chętnie pomoge jak by co
Izulla99
Aktywna w BB
A ten metformax jest na receptę tak?
Tak tylko na receptę ale nie wiem czy na własną reke powinnas go brać jezeli lekarz nie zaleciłA ten metformax jest na receptę tak?
Izulla99
Aktywna w BB
@młoda1994 jest jeszcze suplement diety jak morwa biała też ją stosowałam jest 100% naturalna poczytaj sobie o niej
młoda1994
Fanka BB :)
Na rodzeństwo nie mam co liczyć A mama ma.problem ze stawami i choruje na serce i nie chce jej męczyć
A nie mógł by ci ktos wysłać paczki?
Ja chętnie pomoge jak by co
@M@lly Powinnaś po ustaniu prqacy uzyskać zaświadczenie o niezdolności do wykonywania pracy i złożyć je w oddziale ZUS. Razem składasz druk ZUS Z-10 oraz wystawiony przez pracodawcę druk ZUS Z-3 (mimo ustania zatrudnienia). Tylko sprawdź czy przypadkiem nie będzie Ci przysługiwać zasiłek dla bezrobotnych - bo z mojej wiedzy wówczas chorobowy Ci nie będzie przysługiwał (najlepiej dopytaj w ZUS).
Po ustaniu zatrudnienia dalej podawane są dane byłego pracodawcy
Po ustaniu zatrudnienia dalej podawane są dane byłego pracodawcy
coco07
Możliwe że jest to przyczyna zagnieżdżającego się zarodeczka
Gdyby tak było, to raczej test by jeszcze w ogóle nie wyszedł, bo bety jeszcze by nie było chyba. Tak myśle na chłopski rozum
No nic, niestety ten tydzień będzie dla mnie chyba najgorszy
młoda1994
Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Izulla99
Aktywna w BB
Też miałam tak jak ty cieniutki drugi paseczekGdyby tak było, to raczej test by jeszcze w ogóle nie wyszedł, bo bety jeszcze by nie było chyba. Tak myśle na chłopski rozum
No nic, niestety ten tydzień będzie dla mnie chyba najgorszy
Po zrobieniu bety wychodzilo mi 3tc
Życze powodzenia
reklama
Izulla99
Aktywna w BB
Chetnie bym Ci pomogla ale u gina bede dopiero w przyszlym miesiacu jednynie moge ovarinDziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?