No to świetnie. Nie jedz tylko produktów mlecznych na sniadanie bo przy cukrzycy są nie wskazane. Dużo daje też jedzenie grejpfrutow (przyspieszają metabolizm).Tak tak właśnie takimi shejkami zastępuje właśnie przeważnie drugie śniadanie lub kolację. Przepraszam nie dopisalam tego.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Albo na drugie śniadanie właśnie te shejki warzywne. I też pije zielona herbate.No to świetnie. Nie jedz tylko produktów mlecznych na sniadanie bo przy cukrzycy są nie wskazane. Dużo daje też jedzenie grejpfrutow (przyspieszają metabolizm).
Charlotte21
No w sumie racja. Zaraz po okresie też nie jest wszystko nawilżone jak potrzeba. A może faktycznie jeszcze trzeba trochę tego spreyu poużywać Mam nadzieję, że mężowi przejdzie, bo to na pewno duży dyskomfort, a tutaj mężczyzna w tej sytuacji ma trochę ważniejsze zadanie Trzymam kciuki@Charlotte21 ja używam tego mydełko naturalne z nanosrebrem u mnie w sumie nic nie wyszło, może być tak, że przed @ jest raczej sucho i przez to. Ja zamówiłam żel conceive Plus też do aplikowania przed stosunkiem jak się uda to może jutro pójdzie do lekarza jeszcze, a jak nie to nadal jest zapisany na30 maja do innego. Zobaczymy. Może jednak nie wszystko zagoilo się jeszcze jak trzeba.
@młoda1994 nie wiem czy w Niemczech jest taka możliwość ale może pójdź prywatnie? Jeśli nie masz owulki, a pęcherzyki nie pękają żeby nie zrobiły Ci sie żadne torbiel.
No to dobrze. Ostatni posilek powinnaś jeść 2-4h przed snem. Bardzo ważne jest byś nie chodziła spać głodna. Bo wtedy organizm odkłada jedzenieAlbo na drugie śniadanie właśnie te shejki warzywne. I też pije zielona herbate.
Izulla99
Aktywna w BB
@młoda1994 nie napisze Ci nic innego niż @roki_1991 te trzy posiłki dziennie nie są dobrym rozwiązaniem...
Co do owulki to polecam Ci ten ovarin jak nie możesz wiesiołka. Poczytaj o tym...
Mi na owulke własnie pomogl metformax
Co do owulki to polecam Ci ten ovarin jak nie możesz wiesiołka. Poczytaj o tym...
coco07
@Takaja123 Moze rzeczywiście jest tak jak dziewczyny pisza, ze przed okresem i za sucho było ? Oby to było przyczyna... lub tkwi ona gdzieś głębiej?
@kb.karola90 Śliczny ten twój Antoś
Dziękuje dziewczyny za gratulacje, ale boje się coraz bardziej... niestety dziś mam bardzo duży sajgon w pracy i przed chwila zauważyłam, ze pojawił się śluz taki podbarwiony na kremowo jutro wezmę chyba wolne w pracy (boje się ze jestem typem, który musi leżeć w ciąży, bo jak tylko trochę wysiłku to już coś się dzieje) a później na 15 mam lekarza, bo chciałam żeby przepisał mi duphaston i luteinę... więcej na obecna chwile nie jestem w stanie zrobić...
Noi przede wszystkim muszę sprawdzić ta betę...
@kb.karola90 Śliczny ten twój Antoś
Dziękuje dziewczyny za gratulacje, ale boje się coraz bardziej... niestety dziś mam bardzo duży sajgon w pracy i przed chwila zauważyłam, ze pojawił się śluz taki podbarwiony na kremowo jutro wezmę chyba wolne w pracy (boje się ze jestem typem, który musi leżeć w ciąży, bo jak tylko trochę wysiłku to już coś się dzieje) a później na 15 mam lekarza, bo chciałam żeby przepisał mi duphaston i luteinę... więcej na obecna chwile nie jestem w stanie zrobić...
młoda1994
I tak jem ostatni posiłek. Nie kładę się głodna. Pilnuje tego jak nigdy teraz.
No to dobrze. Ostatni posilek powinnaś jeść 2-4h przed snem. Bardzo ważne jest byś nie chodziła spać głodna. Bo wtedy organizm odkłada jedzenie
Izulla99
Aktywna w BB
Możliwe że jest to przyczyna zagnieżdżającego się zarodeczka@Takaja123 Moze rzeczywiście jest tak jak dziewczyny pisza, ze przed okresem i za sucho było ? Oby to było przyczyna... lub tkwi ona gdzieś głębiej?
@kb.karola90 Śliczny ten twój Antoś ❤❤❤
reklama
młoda1994
Ovarin tego tu nie ma A nie mam opcji w moim banku płacić przelewem z konta do Polski. A nie wiem które apteki wysyłają za granicę za pobraniem.@młoda1994 nie napisze Ci nic innego niż @roki_1991 te trzy posiłki dziennie nie są dobrym rozwiązaniem...