Shejk warzywny to jest posiłek bo jest syty. Traktowany jako śniadanie, drugie śniadanie lub podwieczorek/kolacje. Nie jako napój między posiłkamiJa też uważam że to jest jedna wielka bzdura. Będę nadal jeść częściej A mniej. Owoce jem tylko rano i to nie dziennie i nie w dużych ilościach. Warzywa mam przeważnie w każdym obiedzie i na kolację. Jem 0 8:00 śniadanie o 11:00 drugie śniadanie obiad o 14:00 jakaś przekąska o 17;00 i najpóźniej o 18:30 kolacja ale częściej nie jem kolacji niż ja jem. Między posiłkami pije dużo wody oraz shejki warzywne nie jem ziemniaków nie używam zwykłego oleju tylko rzepakowy A częściej oliwę z oliwek. Powiedział mi również że dieta bez chlebowa nic mi nie da. Ehh jestem rozczarowana podejściem lekarzy do pacjentek. A mój gin sam jest gruby A mi rady daje [emoji23][emoji23]
reklama
Justyśka87
Fanka BB :)
Po ustaniu stosunku pracy, lekarz wystawiając zwolnienie wpisuje numer NIP pracodawcy u którego byłaś ostatnio zatrudniona.Chodzę prywatnie i jak mam zapłacić 200 zl za wizytę by dostać l4 za które dostanę jakieś ok 500 zl to się mija z celem. Szukam pracy i chce wrócić od czerwca nie wyobrażam sobie siedzenia w domu.
Chciałam tylko się dowiedzieć czy wiecie co ma wpisać lekarz wystawiający l4 w systemie skoro zus nie ma nipu. Starego pracodawcę czy coś innego?
Takaja123
@kb.karola90 kochana Antos jest przeuroczy już skradł moje serce cieszę się bardzo Twoim szczęściem.
@roki_1991 może pokażesz jakieś zdjęcia Wiki?
@młoda1994 a zrobił Ci jakieś usg?
Ja właśnie dostałam @ także zaczynam 1dc. Wczoraj nas troszkę poniosło i wszystko było dobrze, a dziś znowu mąż skarży się na pieczenie.... Jutro lekarz przyjmuje to go wyślę. Miało być już dobrze. Może za wcześnie te czułości już sama nie wiem.
Ja właśnie dostałam @ także zaczynam 1dc. Wczoraj nas troszkę poniosło i wszystko było dobrze, a dziś znowu mąż skarży się na pieczenie.... Jutro lekarz przyjmuje to go wyślę. Miało być już dobrze. Może za wcześnie te czułości już sama nie wiem.
młoda1994
Tak tak właśnie takimi shejkami zastępuje właśnie przeważnie drugie śniadanie lub kolację. Przepraszam nie dopisalam tego.Shejk warzywny to jest posiłek bo jest syty. Traktowany jako śniadanie, drugie śniadanie lub podwieczorek/kolacje. Nie jako napój między posiłkami
młoda1994
Nie zrobił bo powiedział że nie ma takiej potrzeby.
@kb.karola90 kochana Antos jest przeuroczy już skradł moje serce [emoji3590] cieszę się bardzo Twoim szczęściem.
Charlotte21
Bardzo dziwne ... mam nadzieję, że to nie jest jakaś reakcja organizmu na stres. Może jednak u Ciebie nie gra? Może trzeba jakiś żel intymny zastosować? Ja akurat miałam często dyskomfort i pieczenie i pani doktor poleciła mi MUCOVAGIN żel w aplikatorach. No boski specyfik. Mąż nie narzeka jedyny dyskomfort to jest aplikacja przed stosunkiem. Ale super nawilża, chroni i wszystko jest przyjemniejsze polecam@kb.karola90 kochana Antos jest przeuroczy już skradł moje serce ❤ cieszę się bardzo Twoim szczęściem.
Takaja123
@Charlotte21 ja używam tego mydełko naturalne z nanosrebrem u mnie w sumie nic nie wyszło, może być tak, że przed @ jest raczej sucho i przez to. Ja zamówiłam żel conceive Plus też do aplikowania przed stosunkiem jak się uda to może jutro pójdzie do lekarza jeszcze, a jak nie to nadal jest zapisany na30 maja do innego. Zobaczymy. Może jednak nie wszystko zagoilo się jeszcze jak trzeba.
@młoda1994 nie wiem czy w Niemczech jest taka możliwość ale może pójdź prywatnie? Jeśli nie masz owulki, a pęcherzyki nie pękają żeby nie zrobiły Ci sie żadne torbiel.
@młoda1994 nie wiem czy w Niemczech jest taka możliwość ale może pójdź prywatnie? Jeśli nie masz owulki, a pęcherzyki nie pękają żeby nie zrobiły Ci sie żadne torbiel.
reklama
Ok dzięki za informację bo mój lekarz jest starej daty i nie wie.Po ustaniu stosunku pracy, lekarz wystawiając zwolnienie wpisuje numer NIP pracodawcy u którego byłaś ostatnio zatrudniona.