reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny poczytałam o tym propozycjach. I raczej wybiorę saszetki do picia od @Jakaja123 lub @roki_1991: ponieważ ovarin jest w tabletkach,A ja już mam dość lykania. Chociaż szczerze mówiąc ovarin też ma dobre zastosowanie ale nie chce już organizmu męczyć tabletkami. Dziękuję dziewczyny za propozycję. Spróbuję poszukać odpowiedników tutaj w DE chociaż wątpię że coś znajdę. Chyba najlepiej będzie by ktoś z Polski mi wysłał te saszetki będę pewniejsza że zażywam to co chciałam w 100% i te co mi polecilyscie.

reklama
To już nie o to chodzi tylko że mam taki bank w DE że nie mogę robić przelewów przez konto internetowe tylko na terenie Niemiec. Ale sprawdzę i zobaczę. Może akurat się uda najwyżej poproszę koleżanka by zrobiła przelew.

Jak mieszkacie osobno to mogłaś to ukryć. Ale nie żałujesz ze nie było go przy Tobie?
Nie było takiej opcji żeby był przy mnie. Sam leżał wtedy w szpitalu. Zresztą ciąża nie była planowana, to było jak grom z jasnego nieba. W piątek odebrałam wyniki bety, a już w niedzielę byłam w szpitalu. Najpierw nie wiedziałam jak powiedzieć mu o ciąży, a później ze względu na stan jego zdrowia zastanawiałam się czy w ogóle powiedzieć mu o tym, że ciąża była.
Na ten moment nie zmieniłabym niczego, gdyby był przy mnie mogłabym kompletnie się rozkleić. A tak popłakałam trochę w szpitalu i wróciłam do domu silniejsza, dla syna. Nie chciałam, żeby się martwił. Mój jednodniowy pobyt w szpitalu był dla niego ogromnym szokiem, wolałam oszczędzić mu całej reszty.

Nie było takiej opcji żeby był przy mnie. Sam leżał wtedy w szpitalu. Zresztą ciąża nie była planowana, to było jak grom z jasnego nieba. W piątek odebrałam wyniki bety, a już w niedzielę byłam w szpitalu. Najpierw nie wiedziałam jak powiedzieć mu o ciąży, a później ze względu na stan jego zdrowia zastanawiałam się czy w ogóle powiedzieć mu o tym, że ciąża była.
Na ten moment nie zmieniłabym niczego, gdyby był przy mnie mogłabym kompletnie się rozkleić. A tak popłakałam trochę w szpitalu i wróciłam do domu silniejsza, dla syna. Nie chciałam, żeby się martwił. Mój jednodniowy pobyt w szpitalu był dla niego ogromnym szokiem, wolałam oszczędzić mu całej reszty.
Rozumiem :*

Dziewczyny mam problem. Spisałam sobie badania ktore mi polecilyscie i chciałam jutro rano wykonać póki jestem na l4 i chciałam policzyć jak to wyjdzie cenowo ale w diagnostyce gdzie zawsze wykonuje badania wykonują tylko część tych badań. Wykonywalyscie w jakieś klinice nie płodności czy coś w tym stylu bo nie wiem gdzie szukać

Ja większość wykonywałam w klinikach. Oni zlecali i albo robili na miejscu albo przesyłali sami.
Jedynie zespół antyfosfolipidowy i komórki nk robiłam w zwykłym laboratorium. Ale to jest duży oddział.

reklama
Do góry