reklama
coco07
Fanka BB :)
@Takaja123 Kurcze, na prawdę Ci współczuje tego całego „zamieszania” z mężem Jak sobie pomyśle, ze jeszcze z takimi problemami miałabym się borykać.....
Jednak nie możesz się teraz poddawać Miej nadzieje, ze niedługo mąż się wyleczy i wszystko wróci do normy
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę
Jednak nie możesz się teraz poddawać Miej nadzieje, ze niedługo mąż się wyleczy i wszystko wróci do normy
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę
Charlotte21
Tak Chyba trochę więcej jej biorą niż zwykle, bo musiałam się umówić specjalnie na pobranie krwi.To nk wykonuje się normalnie z krwi?
Charlotte21
Ja mogę polecić ale obręb Śląska.Jest któraś z was z Krakowa i może polecić konkretną klinikę lub lekarza?
roki_1991
Dziewczyny mam problem. Spisałam sobie badania ktore mi polecilyscie i chciałam jutro rano wykonać póki jestem na l4 i chciałam policzyć jak to wyjdzie cenowo ale w diagnostyce gdzie zawsze wykonuje badania wykonują tylko część tych badań. Wykonywalyscie w jakieś klinice nie płodności czy coś w tym stylu bo nie wiem gdzie szukać
Ja robiłam w innym labie te badania bo diagnostyka właśnie nie miała. Ale skoro jesteś w Krakowie to masz idealnie, bo tam jest szpital w którym robią akurat komórka nk. Na prokocimiu o ile dobrze pamiętam także sprawdź to sobie
Szukalam i nie znalazlam. Ale byłam dziś w diagnostyce w sumie kolo 21. I robią normalnie. Cały pakiet 12 badan ok 1100 zlJa robiłam w innym labie te badania bo diagnostyka właśnie nie miała. Ale skoro jesteś w Krakowie to masz idealnie, bo tam jest szpital w którym robią akurat komórka nk. Na prokocimiu o ile dobrze pamiętam także sprawdź to sobie
Takaja123
Wszystko mi zrobią w diagnostyce. Na nie które badania 1,3,10 a jedno az 48 dni@M@lly te badania niestety tak kosztują. Najlepiej jest zrobić w jednym labie i od razu wszystko. Ja niestety robiłam w dwoch labach bo niektórych w luxmedzie nie było a robiłam na raty więc żyły odczuły ciągle klucie. Jeśli masz możliwość zrobić wszystko razem to polecam
coco07
Moje żyły tez już są wykończone
Dziś byłam zrobić to tsh, ft3 i ft4, na wizytę do endokrynologa zapisałam się na najwcześniejszy termin 30 maja. I to prywatnie tyle muszę czekać mam nadzieje ze wyniki będą jeszcze wiarygodne do tego czasu jak dziś robiłam? Bo lekarka kazała mi zrobić zaraz przed wizyta, ale ja oczywiście na opak i najpierw zrobiłam krew a później się zapisałam do endokrynologa, a nie wiedziałam ze tyle będę czekać.
Niestety prolaktyny nie zrobiłam od razu bo jestem w trakcie owu, a chce zrobić z obciążeniem, jednak czytałam ze ta tabletka która trzeba połknąć, może hamować owulacje. A po drugie muszę najpierw umówić się do gina, żeby dostać receptę na ta tabletkę... wiec prolaktyne zrobię gdzieś za tydzień. I zaś kłucie żył
Swoją droga, pierwszy raz w życiu, mam tak ze jestem w 13 dc, kalendarzyk pokazuje dziś owu, a mnie nie kłuje żaden jajnik wiec albo owu mi się przesunie, albo cos mi się pokićkało i to cykl bezowulacyjny
Dziś byłam zrobić to tsh, ft3 i ft4, na wizytę do endokrynologa zapisałam się na najwcześniejszy termin 30 maja. I to prywatnie tyle muszę czekać mam nadzieje ze wyniki będą jeszcze wiarygodne do tego czasu jak dziś robiłam? Bo lekarka kazała mi zrobić zaraz przed wizyta, ale ja oczywiście na opak i najpierw zrobiłam krew a później się zapisałam do endokrynologa, a nie wiedziałam ze tyle będę czekać.
Niestety prolaktyny nie zrobiłam od razu bo jestem w trakcie owu, a chce zrobić z obciążeniem, jednak czytałam ze ta tabletka która trzeba połknąć, może hamować owulacje. A po drugie muszę najpierw umówić się do gina, żeby dostać receptę na ta tabletkę... wiec prolaktyne zrobię gdzieś za tydzień. I zaś kłucie żył
Swoją droga, pierwszy raz w życiu, mam tak ze jestem w 13 dc, kalendarzyk pokazuje dziś owu, a mnie nie kłuje żaden jajnik wiec albo owu mi się przesunie, albo cos mi się pokićkało i to cykl bezowulacyjny
reklama
Mi lekarka kiedyś mówiła ze do 30 dni sa ważne potem to roznie.Moje żyły tez już są wykończone
Mnie jajnik boli tylko przy zagniezdzeniu zarodka. Wiem bo tylko 2 razy w życiu mnie bolal a potem pozytywny test. Więc moze po prostu zrobiłaś się mniej wrazliwa