@Charlotte21 Kochana gratulacje ❤ U mnie w 29 dc beta była 361, także u ciebie wynik super ☺
@M@lly Bardzo mi przykro ze kolejny raz musisz przez to przechodzić
A po pierwszej stracie robiłaś jakiekolwiek badania? Polecam zrobić zespół antyfosfolipidowy i pakiet na trombofilie... jak choć troszkę dojdziesz do siebie to pytaj a postaramy się pomoc.. Trzymaj się dzielnie ❤
U mnie dzisiaj dużo śluzu płodnego (może w końcu jakieś konkretne efekty po oeparolu), jednak test owu mi się wyszedł.. chciałam dziś spróbować, ale mąż był tak padnięty ze nie miałam serca ..... i już od dawna śpi ..
Któraś z was pisała tutaj, co to się dzieje, ze tyle kobiet teraz roni. Nie wiem czy pisałam wam to już tutaj, ale najwyżej się powtórzę. Otóż podczas rozmowy z panią genetyk, ta powiedziała nam, ze genetycy na dzień dzisiejszy zastanawiają się jak to jest w ogóle możliwe, ze kobiety teraz zachodzą w ciąże i rodzą zdrowe dzieci!
Ja, jak to ja, od razu próbowałam ja poprawić ze się przejęzyczyla, ale ona ponownie to powtórzyła. Chodziło jej o to, ze w dobie telefonów kom, internetu, wifi, całej chemii w żywności, tak kiepskiego powietrza i mioliona innych czynników,zdrowe dzieci w ogóle nie powinny się rodzic. Byłam w szoku. Noszenie tel kom przez facetów w przedniej kieszeni nawet może wpłynąć bardzo niekorzystnie na nasienie. Toz to normalnie jakaś paranoja... ale niestety tak to wyglada, ze świat się pomału kończy przez to wszystko...