Charlotte21
Fanka BB :)
Wolałam dopytać, jestem spokojniejsza
No kochana moje gratulacje w końcu ktoś łapie wolny brzuszek tygodnie widzę że już dopytałaś w lab. Na logikę są liczone od dni plodnych, więc masz super wynik na swój czas
Jeżeli chodzi o hemoroidy, to niestety miałam. Bardzo nieprzyjemna sprawa. Kupiłam maść i tak się wyleczyłam
No kochana moje gratulacje w końcu ktoś łapie wolny brzuszek tygodnie widzę że już dopytałaś w lab. Na logikę są liczone od dni plodnych, więc masz super wynik na swój czas
Dziękuję. Trzymam kciuki za siebie. Leki biorę, objawy inne niż w poprzedniej ciąży (wtedy strasznie ale to strasznie bolały mnie piersi, mdliło mnie, byłam strasznie senna. Ale po poronieniu w ogóle moje miesiączki były mniej bolesne, piersi nie bolały, mniej rozdrażniona byłam. I tak sobie teraz tłumaczę brak objawów. Boli mnie brzuch. Tak inaczej, ale boli cały czas. A i jeden niezmienny objaw: ciągłe wzdęcia. Martwi mnie trochę to dobre samopoczucie, ale może to przez lekiCo to za badanie jest co bada ? Na krzepliwość jest chyba inne badanie ?
@Charlotte21gratulacje kochana będzie dobrze bierzesz leki musi być dobrze ... Masz jakieś objawy ? Ból piersi ?
Miała któraś z Was problemy z hemoroidami ?
Jeżeli chodzi o hemoroidy, to niestety miałam. Bardzo nieprzyjemna sprawa. Kupiłam maść i tak się wyleczyłam