reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powinnam dostać wczoraj :) ale dodatni wynik na teście miałam już w środę. Ale tutaj wydaje mi się, że jest liczone od zapłodnienia :) Bo tak naprawdę nie ma hormonu w 1 tygodniu ciąży bo jej jeszcze nawet nie ma. Są dwa sposoby obliczania długości ciązy :) ale w poprzedniej ciąży w tym samym dniu cyklu miałam wynik lekko powyżej 300. :) mam nadzieję, ze będzie dobrze ...

reklama
Napisałam do Laboratorium:
Konsultant ŚLA:1:01 PM
Wynik liczy się od kontaktu seksualnego w którym mogło dojść do zapłodnienia.
Czyli wynik powinien być dobry na ten czas :) teraz tylko przyrost. Ale jest strachu i stresu przy ciąży! Aż mi się ręce trzęsą czy będzie wszystko ok...

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, dużą OGROMNĄ nadzieję, że będzie ok. Trzymam też za Was kciuki, aby każdej z nas się udało. Ja nadal nie wierzę i nie daje sobie przyzwolenia na szczęście. Dzięki za wsparcie :-D

Nie popadaj w wielka euforię, przyjmij to na spokojnie, ciesz się po cichutku a maleństwo niech rośnie zdrowe
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, dużą OGROMNĄ nadzieję, że będzie ok. Trzymam też za Was kciuki, aby każdej z nas się udało. Ja nadal nie wierzę i nie daje sobie przyzwolenia na szczęście. Dzięki za wsparcie :-D

Nie popadaj w wielka euforię, przyjmij to na spokojnie, ciesz się po cichutku a maleństwo niech rośnie zdrowe
Staram się podchodzić na spokojnie, zważywszy, że mam za wysokie tsh i jeszcze muszę się umówić na wlew i sprawdzić przyrost.
Zobaczcie dziewczyny jak to jest. Najpierw chcemy zobaczyć dwie kreski, potem aby beta była wysoka, potem aby był przyrost, potem aby badania dobrze wyszły. Ciągle strach ! Ale wy doskonale to znacie. Każda z nas już straciła chociaż jednego Malucha :(

reklama
Staram się podchodzić na spokojnie, zważywszy, że mam za wysokie tsh i jeszcze muszę się umówić na wlew i sprawdzić przyrost.
Zobaczcie dziewczyny jak to jest. Najpierw chcemy zobaczyć dwie kreski, potem aby beta była wysoka, potem aby był przyrost, potem aby badania dobrze wyszły. Ciągle strach ! Ale wy doskonale to znacie. Każda z nas już straciła chociaż jednego Malucha :(
Mam ogromną nadzieję, że tym razem Ci się uda :* przyda się więcej szczęścia w tym naszym wspólnym nieszczęściu :)

Do góry