Lu_cy
Fanka BB :)
Myślę że trzeba byłoby poprawić ruchliwość, także maca i jakieś męskie witaminy mile widziane. Dobrze też działa na nasienie koenzym q10. Ale macie 6% prawidłowych więc to raczej nie wina plemnika, raczej wymaga to podrasowania dlatego żebyś szybciej zaszła w ciążę :-)Witam Was widzę, że jakieś pozytywne wieści o dwóch kreskach są. Trzymam kciuki żeby się pozytywnie rozwijało
Trochę mnie tu nie było ale wyjechaliśmy na majówkę i dobrze mi to zrobiło,trochę emocje opadły... Jutro mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję że też będę mogła jutro odebrać wypis ze szpitala. Narazie mam wyniki badań na zespół antyfosfolipidowy-ujemne oraz na p/c przeciwlozyskowe i też ujemne. Czekam na ANA i LA może jutro będą i genetyka ale to jeszcze muszę trochę poczekać na wyniki. No i mąż zrobił badanie nasienia rozszerzone z morfologią. Jakbyście mogły zerknąć na nie co myślicie bo ja się kompletnie nie znam. Są jakieś odchylenia i zastanawia mnie czy to mogło mieć wpływ. Jutro pokaże lekarzowi zobaczymy co on na to.