Charlotte21
Fanka BB :)
O pierwszą ciaze staraliśmy się z mężem 2 lata. Udało się, ale w 10 tc miałam zabieg lyzeczlowania. Serce przestało bic. Przeżyłam to strasznie. przyczyną były komórki nk. Teraz w kwietniu miałam pierwszy cykl starań po poronieniu i 3 dni temu zobaczyłam 2 kreski na teście. Ale niestety tak mnie boli brzuch że jestem pewna że okres przyjdzie dzisiaj. Niestety. Więc bardzo możliwe że będzie to druga moja świadoma strata....nie nastawiam się. Po prostu czekam. Zobaczmy co Bóg da.Też to przechodzilas? Ale rozumiem że teraz jesteś już w ciąży? Który tydzień?
Wiesz dla mnie najgorsze było te kilka ostatnich dni gdy plamilam i czekałam na wizytę. Ta niepewnosc, ciągle szukanie inf w internecie, nie spałam po nocach i człowiek ciągle się nakręca. Teraz jak już wiem na czym stoję jest lżej, to przykre, ale nie poddajemy się i chcemy działać dalej
Masz rację. Niepewność zabija od środka. Człowiek może czasem tylko czekać. Ja też szperam po Internecie z nadzieją że będzie tam odpowiedź dla mnie. Ale życie pisze swój scenariusz wytrwałości życzę. Uda się na pewno !!!