reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Charlotte21 wiem, że jeśli ja mam to mąż też może mieć mi bardziej chodziło czy mąż też robił badanie czy na podstawie Twojego wyniku miał wdrazone leczenie :)
Kochana nic się nie stresuj weź magnez, nospe i wypoczywaj. Trzymam kciuki ❤️

@Dzoana88 jeszcze nic straconego moze na dniach pojawia się dwie kreski i @ nie przyjdzie. Ja też staram się od grudnia i jak na razie bez efektu. Teraz ten cykl odpada i może następny będzie mój :D

Tak to jest ze na podstawie twojego wyniku badania mąż też powinien dostać leczenie :) głowa do góry, póki co zrób badania i poczekaj na wyniki :)

@Takaja123 widzisz, nie zrozumiałam :) to potwierdzam, że tylko na podstawie mojego badania byliśmy leczeni oboje. Też trzymam za siebie kciuki. Wczoraj w nocy myślałam, że to już koniec, a dzisiaj wygrzebałam już ostatni test ciążowy i od razu dwie grube krechy są. Ale martwi mnie ten ból brzucha, Poprzednio tak nie miałam. Jak byłam w pierwszej ciąży to w ogóle nie bolał mnie jak na okres. No nic trzeba czekać :)
A brałaś może Encorton?

@Dzoana88 też tak myślę, może jeszcze niż straconego. Każdy cykl jest inny. Ja w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki miałam drugą bardzo bladą kreskę (robiłam po południu). A teraz w tym cyklu robiłam 3 dni przez dniem spodziewanej i miałam blade a dzisiaj kiedy mam dostać okres mam dwie grube kreski. Niby organizm ten sam, a inaczej testy u mnie działają. Kreski są, ale ból brzucha od wczoraj, więc martwię się, ze jednak okres przyjdzie. I to takie będzie rozczarowanie...trzymam kciuki!!! Jak nie ten cykl to następny. Nie wiem czy jesteście wierzące, ale za wszystkie się pomodlę. Warto wszystkiego spróbować :) Trzymaj się :)

Ból brzucha na początku ciąży też się zdarza i nie musi znaczyć nic złego :) weź sobie magnez albo nospe jak ten ból jest mocny.

@Ijusz
Ciężko polecić badania, bo wszystko zależy jakie miałaś zrobione. :) Przykro mi z powodu twojej straty bo wiem jak to boli, również w 10 tc serce przestało bić. Może powiedz jakie miałaś badania wykonywane to wspólnie na pewno damy radę zrobić listę badań :)

reklama
Do góry