G
gosc19
Gość
Wątpię.. Chociaż na razie na @ nic nie wskazuje...Może jeszcze II się pokażą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątpię.. Chociaż na razie na @ nic nie wskazuje...Może jeszcze II się pokażą?
@Charlotte21 wiem, że jeśli ja mam to mąż też może mieć mi bardziej chodziło czy mąż też robił badanie czy na podstawie Twojego wyniku miał wdrazone leczenie
Kochana nic się nie stresuj weź magnez, nospe i wypoczywaj. Trzymam kciuki
@Dzoana88 jeszcze nic straconego moze na dniach pojawia się dwie kreski i @ nie przyjdzie. Ja też staram się od grudnia i jak na razie bez efektu. Teraz ten cykl odpada i może następny będzie mój
@Takaja123 widzisz, nie zrozumiałam to potwierdzam, że tylko na podstawie mojego badania byliśmy leczeni oboje. Też trzymam za siebie kciuki. Wczoraj w nocy myślałam, że to już koniec, a dzisiaj wygrzebałam już ostatni test ciążowy i od razu dwie grube krechy są. Ale martwi mnie ten ból brzucha, Poprzednio tak nie miałam. Jak byłam w pierwszej ciąży to w ogóle nie bolał mnie jak na okres. No nic trzeba czekać
A brałaś może Encorton?
@Dzoana88 też tak myślę, może jeszcze niż straconego. Każdy cykl jest inny. Ja w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki miałam drugą bardzo bladą kreskę (robiłam po południu). A teraz w tym cyklu robiłam 3 dni przez dniem spodziewanej i miałam blade a dzisiaj kiedy mam dostać okres mam dwie grube kreski. Niby organizm ten sam, a inaczej testy u mnie działają. Kreski są, ale ból brzucha od wczoraj, więc martwię się, ze jednak okres przyjdzie. I to takie będzie rozczarowanie...trzymam kciuki!!! Jak nie ten cykl to następny. Nie wiem czy jesteście wierzące, ale za wszystkie się pomodlę. Warto wszystkiego spróbować Trzymaj się
A @ przyszla ?? Ja powinnam testować jutro ale zrobilam to dziś i też biało no ale czekam, zobaczymy co noc i jutrzejszy dzień przyniesieU mnie biało.. Walczymy dalej
No nie ma.. [emoji2368]A @ przyszla ?? Ja powinnam testować jutro ale zrobilam to dziś i też biało no ale czekam, zobaczymy co noc i jutrzejszy dzień przyniesie
A który dzień cyklu jesteś? Bierzesz jakieś leki?Wątpię.. Chociaż na razie na @ nic nie wskazuje...
28. Nie biorę. Tylko mama dhaA który dzień cyklu jesteś? Bierzesz jakieś leki?
Wszystko z Tobą dobrze ! Walczysz jak Lwica o dziecko. Nie daj sobie wmówić, że to twoja wina. Organizm czasem dziwnie funkcjonuje. Walka jest ciężka ale warta zachodu.No nie ma.. [emoji2368]
Pewnie znowu coś ze mną nie tak [emoji2356]
A zwykle cykle masz 28 dniowe? czy dłuższe? Bo może to kwestia czasu, może owulacja się przesunęła? Trzymam kciuki aby były II. Jeżeli nie to będę trzymać za dalszą walkę.28. Nie biorę. Tylko mama dha