reklama
Tak biorę, luteine 2 tabletki co 8 h, a duphaston co 8 h@Mustbe u Ciebie raczej nie jest to ciąża biochemiczna. U mnie beta nie doszła tak wysoko. Może masz za niski progesteron? Bierzesz luteine lub duphaston?
Już zaczekam na wizytę do soboty, ale to czekanie bardzo się ciągnie@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika.
Plamienie zaczęło się w 19 dniu po iui, teraz jest 24 dzień po i jeszcze plamienie jest.
[emoji8]
@Mustbe trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji3590] daj znać jak będziesz po wizycie
@MumToBe ;) nie wiem jak z aspiryna, bo acardu nie bralam, ale heparyne spokojnie mozesz brac. Mysle, ze bez aspiryny ciaza sobie poradzi. W ogole to gratuluje [emoji1]
G
gosc19
Gość
A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Nie stresuj się na zapas. Może to oznaki ciąży. Poczekaj na miesiączke jeśli nie będzie to zrób betę lub idź do lekarza. Czekam na dobre wieści kochana i życzę aby @ już nie przyszła przez kolejne miesiące.A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.