Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak biorę, luteine 2 tabletki co 8 h, a duphaston co 8 h@Mustbe u Ciebie raczej nie jest to ciąża biochemiczna. U mnie beta nie doszła tak wysoko. Może masz za niski progesteron? Bierzesz luteine lub duphaston?
Już zaczekam na wizytę do soboty, ale to czekanie bardzo się ciągnie@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika.
@Mustbe trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji3590] daj znać jak będziesz po wizycie
Nie stresuj się na zapas. Może to oznaki ciąży. Poczekaj na miesiączke jeśli nie będzie to zrób betę lub idź do lekarza. Czekam na dobre wieści kochana i życzę aby @ już nie przyszła przez kolejne miesiące.A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]