reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Mustbe u Ciebie raczej nie jest to ciąża biochemiczna. U mnie beta nie doszła tak wysoko. Może masz za niski progesteron? Bierzesz luteine lub duphaston?

reklama
@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika. :)

@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika. :)
Już zaczekam na wizytę do soboty, ale to czekanie bardzo się ciągnie
Plamienie zaczęło się w 19 dniu po iui, teraz jest 24 dzień po i jeszcze plamienie jest.

@Ijusz aaaa to masz tak samo z tym plamieniem jak u mnie po którymś zabiegu. Myślałam, że to już koniec. Nawet sobie zamiast konkretnego sprzętu wkładkę założyłam...I to pył kurte płąt. :p

A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]

reklama
A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]
Nie stresuj się na zapas. Może to oznaki ciąży. Poczekaj na miesiączke jeśli nie będzie to zrób betę lub idź do lekarza. Czekam na dobre wieści kochana i życzę aby @ już nie przyszła przez kolejne miesiące.

Do góry