reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Niepatrzwstecz oby to jednak był objaw ciąży, czego Ci życzę z całego serca ❤️

@Dzoana88 kochana mam nadzieję, że i u Ciebie jednak ta @ nie przyjdzie i ujrzysz dwie kreseczki i zarazisz mnie :D

My w końcu jedziemy do Wrocławia :)

Mnie oprócz brzucha to nic nie boli, tylko mam wrażenie że brodawki jakby większe się zrobiły.. [emoji848]
To trzymam kochana kciuki żeby to była jednak choroba zwana ciaza [emoji4][emoji4][emoji182]

@Takaja123 bardzo chciałabym mieć Cię czym zarazić, ale jakiś dużych nadziei nie mam ale nie wiem czemu co to się dzieje ze tyle miesięcy się nie udaje, jak teraz się nie uda to pojadę sprawdzic co jest grane. A ogólnie to położyła mnie choroba, jakis gorszy czas chyba dla mnie nastał bo ja nie choruje [emoji6] takze leze pod kocem taka majówka [emoji6]

reklama
@Dzoana88 u nas też bez starań za pierwszym razem :) teraz chyba za bardzo chcemy, trzeba zluzowac :D mam nadzieję, że mąż wróci do firmy i następny cykl będzie cyklem starań.

Do góry