reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@młoda1994 jeśli śluz podbarwiony krwią to jest cykl bez owulacyjny wtedy.

Mam wyniki kolejne, wszystko czyste u męża w posiewie też nic nie wyszło. Może to zwykle podrażnienie było sama nie wiem. Do lekarza i tak pójdzie. Wymaz z cewki zrobi, a do mnie dzwonili i mam powtórzyć już bezpłatnie bo mam opłacone badanie :)

Jeszcze tak Was zapytam jeśli wyniki są Oki to nie musimy mieć "wstrzemiezliwosci? :D oczywiście biorę poprawkę na męża czy da radę ale wyjeżdżamy na weekend to może coś podzialamy.

Ostatnia edycja:
@młoda1994 jeśli śluz podbarwiony krwią to jest cykl bez owulacyjny wtedy.
@Takaja123 skąd Ty masz takie informacje?! Śluz podbarwiony krwią świadczy o pęknięciu pęcherzyka i trwającej owulacji. Podczas mojej ostatniej ciąży zaszłam w ten sposób. Śluz płodny miał smużki krwi. Myślałam nawet, że to koniec miesiączki, bo było tak w 7dc stąd ciąża, która nie była jakoś szczególnie planowana.

@Madlein u mnie owulacja występuje bez żadnej krwi. Natomiast kiedyś taka informacje dostałam. Każdy organizm jest inny i może akurat u Ciebie świadczy o owulacji. Nie będę się sprzeczac bo też masz rację. Ja mówię to co wiem i słyszałam.

Dziewczyny które z Was są po ciąży biochemicznej? Jak się objawiala? W którym tyg ciąży się zaczęło, itp?

Aha ja tylko zapytałam z ciekawości ponieważ szczerze mówiąc nigdy nie miałam potwierdzonej owulacji ale właśnie będę rozmawiać na ten temat z moim ginekologiem. Również nie mam żadnych objawów okoloowulacyjnych także nie mam 100% pewności że u mnie owulacja się odbywa i czy w każdym cyklu. Ale dziękuję dziewczyny za odpowiedź. Jak to mówią kto pyta nie błądzi. I nie ma glupich pytań.

@Mustbe ja jestem po. Objaw u mnie taki, że test pozytywny, a za 3 dni pojawił się okres i beta spadła do zera.

@Madlein śluz podbarwiony krwią raczej nie jest dobrym objawem. To może być jakieś zaburzenie hormonalne, torborle lub coś innego. Może warto z lekarzem to skonsultować

Ostatnia edycja:
reklama
@Mustbe ja jestem po. Objaw u mnie taki, że test pozytywny, a za 3 dni pojawił się okres i beta spadła do zera.

@Madlein śluz podbarwiony krwią raczej nie jest dobrym objawem. To może być jakieś zaburzenie hormonalne, torborle lub coś innego. Może warto z lekarzem to skonsultować

@Takaja123 a plamienia też dostałaś?
Ja miałam test pozytywny i beta w ciągu kilku dni urosła do 320, od poniedziałku jej nie badalam już bo od niedzieli mam plamienia w większości brunatne i wizytę u lekarza w sobotę. Obawiam się straty

Ostatnia edycja:
Do góry