kb.karola90
Fanka BB :)
Jestem tym przerażona w ogóle już zaczynam schizowac. Jak się dłużej nie rusza to go na siłę budzę, w nocy czasem też :/Uuuuuu to spory człowieczek Maksio miał 2720g hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem tym przerażona w ogóle już zaczynam schizowac. Jak się dłużej nie rusza to go na siłę budzę, w nocy czasem też :/Uuuuuu to spory człowieczek Maksio miał 2720g hehe
Jestem tym przerażona w ogóle już zaczynam schizowac. Jak się dłużej nie rusza to go na siłę budzę, w nocy czasem też :/
Oszalec można...na szczęście nie jest jakoś tam trudno go obudzić ale potem mam wyrzuty sumienia...Spokojnie , już ma tak mało miejsca że nie ruszy się jak wcześniej , Maks pod koniec też mało się ruszał ... A że byłam 7 tyg w szpitalu i dzień w dzień ktg musiałam go budzić często w jakiś sposób ...
A termin już miałaś czy na kiedy ????Oszalec można...na szczęście nie jest jakoś tam trudno go obudzić ale potem mam wyrzuty sumienia...
Zaraz siadam na piłkę...
Kochana przy 4.5 nie proponują Ci CC?Oszalec można...na szczęście nie jest jakoś tam trudno go obudzić ale potem mam wyrzuty sumienia...
Zaraz siadam na piłkę...
Wg om termin mam na sobotę.A termin już miałaś czy na kiedy ????
W poniedziałek najpóźniej idę do szpitala i wtedy będzie decyzja.Kochana przy 4.5 nie proponują Ci CC?
Wiesz tak żarty zartami ale to że Antek jest taki grzeczny "uratowało" tą ciążę. Bo ja mu tłumaczyłam że musi gdzecznie siedzieć i on praktycznie cała ciążę był bardzo wysoko albo wbijal mi się w prawa pachwine i w ogóle nie naciskał na szyjke. Ale tak jak mówisz za bardzo się tym wszystkim przejął ja narzekam i marudzę ale najważniejsze jest dla mnie ze udało się dorwać tak daleko i teraz oby wszystko było dobrze z Antosiem przy porodzie, tylko to się liczy@kb.karola90 tak sobie myślę, że w sumie to masz grzeczne i posłuszne dziecko, bo jak mówiłaś mu, żeby siedział w brzuchu i się nigdzie nie wybierał to się dzieciak przejął i siedzi jak mama kazała. Teraz wystarczy tylko mu jakoś no...odkazać i już hop siup w becik i do mamy.
Oby oby już mam banana na twarzy@kb.karola90 czasem to jest pierwszy objaw-zwiększenie się wydzieliny. Trzymam kciuki.