reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ogromnie przykro dowiedziec sie o Majeczce. Jej biedni rodzice. Tak mi ich ogromnie szkoda...
Przytulam Was Kochane w waszych smutkach... szczegolnie Ciebie Joasiu. Trzymaj sie kochanie.

Bardzo mi przykro z powodu Maji ..... :( .... ja ostatnio też chodzę smutna ciągle ... chyba dopada mnie depresja ... a tu dzisiaj czytam o tej dziewczynce ... nierozumiem dlaczego tak sie dzieje i nigdy niezrozumiem ...

Witam Was kochane !
Chciałam sie podzielić pewnym spostrzeżeniem , siedzę na " sierpniówkach " ale tam nie ma takiego klimatu jak tu ! Każdy mówi o sobie ...
Tutaj jesteśmy kupą fajnych babek, które wiedzą o sobie bardzo dużo , nawet najskrytsze sekrety, wspieramy się , a w naszych postach widać uczucia !
Nie mogę powiedzieć żebym była szczęśliwa, ze trafiłam na tą stronę , myśle że każda z Nas myśli tak samo, wolałabym spotkać sie na innym topiku np. ciąża bez komplikacji , szczęśliwa mama itp . wiecie o co chodzi ....
BRAWO dziewczyny dla WAS że stworzyłyście ten temat , ze te posty dają wielką nadzieje , ze nawet po takiej tragedii można zostać szczęśliwą mamą !!!

Dziewczyny też macie taki problem z tymi suwaczkami ? pierwszy mi pokazywał ze zostało mi 250 dni do porodu a to byl juz 8 tydzień , a ten wczoraj pokazywal dobrze a dzisiaj wskoczyl mi dodatkowy tydzień ciąży gratis ? Miałam 9,3 a dzis 10,4 ?

Cichutko u nas i troche smutno... ale co zrobic... Cieple przytulanki z Helsinek ode mnie i mojej spanielki, ktora patrzy z niezmierna czuloscia na moja kanapke z szynka..
Dlaczegotak, z suwaczkiem Ci nie wytlumacze .. dla mnie, choc mam wyksztalcenie scisle jest malo pojete, ze zyja one ``zyciem wlasnym``... ;-)
Ale za to uprzejmie sie zgodze, ze jestesmy superbabeczki na tym forum. Po przejsciach, a prosze, jakie dzielne i mile. :-D Caluski ... musze wracac do poprawiania kartkowek chociaz mi sie okropnie nie chce.. mimo niedzieli dlugi wieczor mnie czeka.

Aniu;
moja koleżanka będzie miała cesarkę z powodu wielkich dolegliwości ze strony kręgosłupa. Poza tym okazało się też ostatnio, że Mała ma owiniętą szyjkę pępowiną - tak więc jak najbardziej jest to wskazane,
dlaczegotak;
Masz świętą rację Kochana :-) ja też jestem na czerwcu ale tak naprawdę to tutaj jest moja cała Rodzina :-)
Bez wątpienia łączy nas wszystkie wielki dramat i tak naprawdę jedynie kobieta po takich przejściach może zrozumieć drugą kobietę. Bardzi Was wszystkie lubię i Trzymajmy razem tak dalej :-)
Odnośnie suwaczków - w sumie to z moimi nie mam problemów - ja mam z innej strony i może to jest odpowiedź na pytanie. Hmmm, w sumie tou mnie każdy inaczej liczy - ale to moja wina ponieważ ja coś tam zapewne źle wpisałam. Generalnie nie przeskakują.
maggie Kochana;
Dziękuję :-)

reklama
:)
Hej dziewczyny :-D
No wiadomo, że tu jest miejsce niezwykłe.

Ano trochę smutno. Ja nie byłam w temacie Mai i dopiero jak Gabi napisała to zaczęłam czytać. Dramatyczna i bolesna historia. Życie jednak nic sobie z tego nie robi i toczy się dalej. Nadaje to jednak innej perspektywy moim przezyciom.

jutro Poniedziałek a ja mam lenia na 102

Maggie2412 Ty to pracowicie niedzielę spęszasz:)

Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia:tak::tak::tak:

Do góry