roki_1991
Fanka BB :)
Ja piłam pomarańczowa, nie była zła w smaku ale potem mi było strasznie niedobrze [emoji85]
Pomarańczowa luteina??? pierwsze słyszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piłam pomarańczowa, nie była zła w smaku ale potem mi było strasznie niedobrze [emoji85]
Boże myślałam że mówicie o glukozie hahahah kalafiorozaPomarańczowa luteina??? [emoji14] pierwsze słyszę
Ja kupowałam podłużne buraki, obierałam i kroiłam je w plastry. Ukladasz w sloiku na zmianę plastry buraków, czosnek obrany, ziele angielskie i liście laurowe (2 warstwa), potem znowu buraki itd. Na samej górze muszą być plastry buraków, trzeba uważać żeby Ci czosnek nie wypłynął. Zalewasz to przygotowaną wodą z solą(taka jak do kiszenian ogorkow - niejodowana). 1 łyżka soli na litr wody. Możesz zakryć gazą lub normalnie zakręcić słoik. Po tygodniu jest gotowe do picia, po przecedzeniu :-)@Lu_cy a przypomnisz mi jak robic mam ten zakwas ?? [emoji4]
Twój również. Napisalam jakie są zasady forum. Każdy kolejny niestosowny post twój lub pozostałych dziewczyn będzie usuwany bądź edytowany.To nie ja kontynuuje tylko one więc nie mój interes.
Boże myślałam że mówicie o glukozie hahahah kalafioroza
Dzięki, w poniedziałek poszukam i podpytam, jak to wygląda.Poszukaj u siebie w labie jakie mają ceny. Na ten zespół antyfosfolipidowy jest antykoagulant tocznia, przeciwciała przeciw beta2glikoproteinie i przeciwciała antykariolipinowe. W sumie jest to 5 badań. Koszty na pewno będą różne w różnych lab. I pytaj jeśli potrzebujesz, po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać
Dzięki kochana a ile tego dziennie pic ?? [emoji16][emoji16]Ja kupowałam podłużne buraki, obierałam i kroiłam je w plastry. Ukladasz w sloiku na zmianę plastry buraków, czosnek obrany, ziele angielskie i liście laurowe (2 warstwa), potem znowu buraki itd. Na samej górze muszą być plastry buraków, trzeba uważać żeby Ci czosnek nie wypłynął. Zalewasz to przygotowaną wodą z solą(taka jak do kiszenian ogorkow - niejodowana). 1 łyżka soli na litr wody. Możesz zakryć gazą lub normalnie zakręcić słoik. Po tygodniu jest gotowe do picia, po przecedzeniu :-)
Zajmę się tym po porodzie hahaha chemikiem jestem, tylko nie z tej branży. Ale wszystko da się zrobić [emoji85]Masz wybaczone [emoji14] znam ten stan kalafiorozy
Ale swoją drogą, możesz opatentowac luteine pomarańczową duuuzo kobiet będzie cię sławic pod niebiosa
Ja piłam tak około 100-150 ml :-) I nawet mi to smakowało dopóki nie dobiły mnie mdłości w 7 tygodniu [emoji87]Dzięki kochana a ile tego dziennie pic ?? [emoji16][emoji16]
Zajmę się tym po porodzie hahaha chemikiem jestem, tylko nie z tej branży. Ale wszystko da się zrobić [emoji85]Ja piłam tak około 100-150 ml :-) I nawet mi to smakowało dopóki nie dobiły mnie mdłości w 7 tygodniu [emoji87]