reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 obiad uratowany [emoji16][emoji16]

Ja robię porządki wiosenne w szafie z ciuchami i oczywiście mysle co może mi się przydać w przypadku ciazy..wariatka [emoji6]

@Psiara1996 ja zwlekalam jak mialam brązowe brudzenie bo gin powiedział że tak może być i to nic złego. Na wieczor jiz mialam zywa krew. Oczywiście każdy przypadek jest inny i życzę Tobie kochana jak najlepiej. Duzo bylo brudzen i plamien na forum i wszystko konczylo sie dobrze. Ale jedz na ip nie zwlekaj. Mnie przyjęła na badanie na oddział z wielkim fochem ech a ja ze łzami w oczach no jak tak można... Ale pamiętaj robisz to dla siebie i dla fasolki a na innych nie patrz, to ich praca i łaski nie robią! Trzymaj się ciepło będzie dobrze [emoji182][emoji182]

reklama
@Dzoana88 też ostatnio robiłam porządki w szafie i byłam na zakupach po wszystkim tak myślalam, że mogłam większe koszulki kupić na wypadek ciąży :D ostatnio byłem u fryzjera zmiana fryzury plus farbowanie i rozkmina a jak będę w ciąży to ta fryzura i odrosty będą źle wyglądać jestem nawiedzona :D

@Niepatrzwstecz może wcale nie taka urojona :)

@Dzoana88 też ostatnio robiłam porządki w szafie i byłam na zakupach po wszystkim tak myślalam, że mogłam większe koszulki kupić na wypadek ciąży :D ostatnio byłem u fryzjera zmiana fryzury plus farbowanie i rozkmina a jak będę w ciąży to ta fryzura i odrosty będą źle wyglądać jestem nawiedzona :D

Wiesz co no chyba taki nasz żywot [emoji16] to znaczy oczywiście do czasu dwóch kresek [emoji4][emoji173] ja dziś 3dc. Chyba w tym cyklu spróbujemy w ostatni dzień @, dużo pozytywnych opinii i rekomendacji hahaha no skoro innym się udało to mnie też musi A co [emoji16][emoji16]
nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda przecudowna az humor lepszy i nastawienie pozytywne [emoji6][emoji6]

Wiesz co no chyba taki nasz żywot [emoji16] to znaczy oczywiście do czasu dwóch kresek [emoji4][emoji173] ja dziś 3dc. Chyba w tym cyklu spróbujemy w ostatni dzień @, dużo pozytywnych opinii i rekomendacji hahaha no skoro innym się udało to mnie też musi A co [emoji16][emoji16]
nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda przecudowna az humor lepszy i nastawienie pozytywne [emoji6][emoji6]
No 4 dni i się okaże... [emoji849]

@Dzoana88 ja czekam już na @ trn cykl spisałam na straty. Ale następny kto wie :) ja zaraz po @ odczuwam taki dyskomfort suchość tam więc na pewno nie ma szans że mogę mieć owulke zaraz po i długość moich cyklu też na to wskazuje :)

@Niepatrzwstecz cierpliwa jesteś ja to pewnie już testowalam hehe :)

reklama
Dziś do zaniku objawów doszły lekkie brązowe plamienia.. Nie wiem czy wybrać się na IP, u nas od razu biorą takie kobiety za wariatki
Kochana A skąd jesteś? Ja bym.pojechala na IP choć moja gin zawsze mówiła, że brązowe płomienie to jakaś stara krew np krwiak się oczyszcza itp, ale stres nie sluzy. Ja w tej ciąży też wiele razy myślałam, że robię z siebie idiotke , ale do tej pory w tej ciazy wladnie przez ta nadgorliwosc udało mi się być zawsze o krok przed jakimś nieszczęściem. Więc leoiej dmuchać na zimne.

Do góry