reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@młoda1994 prolaktyna jak najbardziej edno da skierowanie ale już na te z krzepliwoscia to wątpię albo gin może rodzinny, a jak nie to hematolog. Nie wirm jsk tam jest dokładnie w Niemczech.

@młoda1994 prolaktyna jak najbardziej edno da skierowanie ale już na te z krzepliwoscia to wątpię albo gin może rodzinny, a jak nie to hematolog. Nie wirm jsk tam jest dokładnie w Niemczech.
Szczerze ja też nie wiem ale jak Endo pytał mnie czy miałam robione powiedziałam że nie to tylko pokiwal głową i coś tam zaznaczal. Myślę że wszystkie badania które mogą być związane z zajściem w ciążę to skierowania daje tutaj Endo bądź ginekolog. Tu jest ten minus że tu nie ma.tak jak w Polsce że idę do labo płace i robię badania tu każdy lekarz ma swoje labo i robią to z ubezpieczenia nie robią płatnych badań bo pytałam. Każdy specjalista i nawet lekarz rodzinny ma swoje labo i wszystko robią na kasę chorych A jak karta ubezpieczeniowa nie zadziała to lekarz nie przyjmie nawet jeśli powiesz że zapłacisz za wizytę. Więc mi się wydaje że wszystkie badania pacjentom robią z kasy chorych.

Witch marze wrecz o tym. Naprawde. Ale nie mam sie co ludzic, badania mam juz tak czesto, i zawsze wychodzi tak samo kiepsko :( w kazdym razie co ma byc to bedzie, szczerze mowiac wole zeby go wyciagneli i dokarmili w inkubatorze niz jesli ma nie przybierac w brzuchu a nie daj losie znow cos sie stanie i bedzie za pozno. Jak juz bedzie na swiecie to zawsze mozna ratowac i pomagac, w momencie jak jest w brzuchu mozna tylko czekac i obserwowac a i tak jesli cos sie wydarzy to wieksza szansa na to ze sie nie zdazy zareagowac w pore niz zdazy. Taka przykra prawda. Tym bardziej ze to juz skonczone 35tyg jednak, a przy cieciu bedzie skonczone 36 plus troszke, wiec niby wczesniak owszem, ale juz nie skrajny. I mniekszy niz przecietny wczesniak, moze miec problem z termoregulacja i ssaniem ale znow nie mysle zeby bylo tak ciezko jak w przypadku wczesniaka sprzed 30 tyg. Rozmiarowo brzuszek jest na 31 tc.

Dziewczyny, tak sobie poczytałam i śmiać mi się chce :D przecież ta osoba to jakiś troll albo laska z mnóstwem kompleksów, z potrzebą wyładowania frustracji w internecie. Dajcie sobie spokój, ignorujcie te wypowiedzi, bo tu już dawno celem przestało być uzyskanie informacji na temat ciąży/badań po poronieniu a chęć agresywnego kręcenia afery. Ignorować :) jeśli to nie jest fake profil (aż wierzyć mi się nie chce,że ktoś jest w stanie tyle czasu i energii poświęcić na takie płytkie wypowiedzi) to jest to niedojrzała małolata, do tego ktora wszystko i tak wie lepiej. Szkoda z kolei Waszej energii.

Podczytuje Was tutaj i bardzo mocno trzymam za Was kciuki.

Nie mogę już znaleźć tej aukcji. Tu jest zdjęcie opakowania i jak wygląda pasek testowy. Jak dla mnie najlepsze. Te z rossmana mi wykrywały tylko w opcji(7 pasków) nie wiem od czego to zależało.Zobacz załącznik 959087Zobacz załącznik 959088

Tez polecam różowe paski owu z Allegro bo miałam i niebieskie i zielone ale na równo je robiłam i tylko różowy pokazywał owu która była potwierdzona potem na usg.

reklama
Tez polecam różowe paski owu z Allegro bo miałam i niebieskie i zielone ale na równo je robiłam i tylko różowy pokazywał owu która była potwierdzona potem na usg.
Tu właśnie pisałam z jedną kobieta właśnie polecala mi paski różowe z allegro. Ja je miałam i nie pokazały, ale podpowiedziała również o paskach z Rossmanna. Muszę wypróbować bo inaczej nie będę wiedzieć.

Do góry