reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@młoda1994 prolaktyna jak najbardziej edno da skierowanie ale już na te z krzepliwoscia to wątpię albo gin może rodzinny, a jak nie to hematolog. Nie wirm jsk tam jest dokładnie w Niemczech.

@młoda1994 prolaktyna jak najbardziej edno da skierowanie ale już na te z krzepliwoscia to wątpię albo gin może rodzinny, a jak nie to hematolog. Nie wirm jsk tam jest dokładnie w Niemczech.
Szczerze ja też nie wiem ale jak Endo pytał mnie czy miałam robione powiedziałam że nie to tylko pokiwal głową i coś tam zaznaczal. Myślę że wszystkie badania które mogą być związane z zajściem w ciążę to skierowania daje tutaj Endo bądź ginekolog. Tu jest ten minus że tu nie ma.tak jak w Polsce że idę do labo płace i robię badania tu każdy lekarz ma swoje labo i robią to z ubezpieczenia nie robią płatnych badań bo pytałam. Każdy specjalista i nawet lekarz rodzinny ma swoje labo i wszystko robią na kasę chorych A jak karta ubezpieczeniowa nie zadziała to lekarz nie przyjmie nawet jeśli powiesz że zapłacisz za wizytę. Więc mi się wydaje że wszystkie badania pacjentom robią z kasy chorych.

Witch marze wrecz o tym. Naprawde. Ale nie mam sie co ludzic, badania mam juz tak czesto, i zawsze wychodzi tak samo kiepsko :( w kazdym razie co ma byc to bedzie, szczerze mowiac wole zeby go wyciagneli i dokarmili w inkubatorze niz jesli ma nie przybierac w brzuchu a nie daj losie znow cos sie stanie i bedzie za pozno. Jak juz bedzie na swiecie to zawsze mozna ratowac i pomagac, w momencie jak jest w brzuchu mozna tylko czekac i obserwowac a i tak jesli cos sie wydarzy to wieksza szansa na to ze sie nie zdazy zareagowac w pore niz zdazy. Taka przykra prawda. Tym bardziej ze to juz skonczone 35tyg jednak, a przy cieciu bedzie skonczone 36 plus troszke, wiec niby wczesniak owszem, ale juz nie skrajny. I mniekszy niz przecietny wczesniak, moze miec problem z termoregulacja i ssaniem ale znow nie mysle zeby bylo tak ciezko jak w przypadku wczesniaka sprzed 30 tyg. Rozmiarowo brzuszek jest na 31 tc.

Dziewczyny, tak sobie poczytałam i śmiać mi się chce :D przecież ta osoba to jakiś troll albo laska z mnóstwem kompleksów, z potrzebą wyładowania frustracji w internecie. Dajcie sobie spokój, ignorujcie te wypowiedzi, bo tu już dawno celem przestało być uzyskanie informacji na temat ciąży/badań po poronieniu a chęć agresywnego kręcenia afery. Ignorować :) jeśli to nie jest fake profil (aż wierzyć mi się nie chce,że ktoś jest w stanie tyle czasu i energii poświęcić na takie płytkie wypowiedzi) to jest to niedojrzała małolata, do tego ktora wszystko i tak wie lepiej. Szkoda z kolei Waszej energii.

Podczytuje Was tutaj i bardzo mocno trzymam za Was kciuki.

Nie mogę już znaleźć tej aukcji. Tu jest zdjęcie opakowania i jak wygląda pasek testowy. Jak dla mnie najlepsze. Te z rossmana mi wykrywały tylko w opcji(7 pasków) nie wiem od czego to zależało.Zobacz załącznik 959087Zobacz załącznik 959088

Tez polecam różowe paski owu z Allegro bo miałam i niebieskie i zielone ale na równo je robiłam i tylko różowy pokazywał owu która była potwierdzona potem na usg.

reklama
Tez polecam różowe paski owu z Allegro bo miałam i niebieskie i zielone ale na równo je robiłam i tylko różowy pokazywał owu która była potwierdzona potem na usg.
Tu właśnie pisałam z jedną kobieta właśnie polecala mi paski różowe z allegro. Ja je miałam i nie pokazały, ale podpowiedziała również o paskach z Rossmanna. Muszę wypróbować bo inaczej nie będę wiedzieć.

Do góry