Paula919191
Fanka BB :)
Ja już Jestem po, zapisałam się dodatkowo na NFZ bo nie doczekalabym się tej która mam w kwietniu. Serduszko jest więc odetchnęłam z ulgą, teraz myślę o tym by wytrwać do 13tygodnia,gdy ostatnio zatrzymało się serduszko Marcelka. Może wtedy się trochę uspokoję@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤
@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?
Ja już po serduszkowej, na szczęście wszystko w porządku trochę odetchnęłam a teraz byle do 13tygodnia,wtedy zatrzymało się serce Marcelka więc może po tym 13stym odetchnę trochę. No i wczoraj byłam u hematologa to właściwie nic nowego się nie dowiedziałam. Heparyna przez całą ciążę i połóg.@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤
@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?