reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤

@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?
Ja już Jestem po, zapisałam się dodatkowo na NFZ bo nie doczekalabym się tej która mam w kwietniu. Serduszko jest więc odetchnęłam z ulgą, teraz myślę o tym by wytrwać do 13tygodnia,gdy ostatnio zatrzymało się serduszko Marcelka. Może wtedy się trochę uspokoję
@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤

@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?
Ja już po serduszkowej, na szczęście wszystko w porządku :) trochę odetchnęłam a teraz byle do 13tygodnia,wtedy zatrzymało się serce Marcelka więc może po tym 13stym odetchnę trochę. No i wczoraj byłam u hematologa to właściwie nic nowego się nie dowiedziałam. Heparyna przez całą ciążę i połóg.

reklama
Hej, mam pytanie do osób które są już dłużej po poronieniu. Pierwszą @ dostałam 17 marca, więc jest 17 dc. @ trwał jakoś ponad tydzień czasu i po skończeniu mam cały czas plamienia. Czy mialyscie podobnie? Dodam że biorę inofem na uregulowanie hormonów, może on ma na to wpływ?

Jestem wściekła na maksa...szew zdejmą mi najwcześniej w sobotę w skończonym 37tc wg OM. Także do soboty niepotrzebnie będę leżeć w szpitalu. Leże i ryczę...

Jestem wściekła na maksa...szew zdejmą mi najwcześniej w sobotę w skończonym 37tc wg OM. Także do soboty niepotrzebnie będę leżeć w szpitalu. Leże i ryczę...
A muszą Cię trzymać w szpitalu? Nie smuć się, już tak nie wiele zostalo Ci do osiągnięcia ukochanego szczęścia, nieraz nie mamy wpływu na niektóre rzeczy kochana ech. Ściskam [emoji173]

reklama
Twierdzą że muszą...ale.cholera wie po co. Na ktg nic się nie pisze. Z Antkien wszystko ok. Brak mi słów...
Kb.karola90 ja dziś 27t2d... w szpitalu od 23t5d... niech Cię to pociesza, że Tobie zostało kilka dni i jetes na mecie, A ja żyję w ciągłej niepewności. Jesteś bezpieczna i zaraz będziesz szczęśliwa mamusia.
:* trzymam kciuki

Do góry