reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤

@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?
Ja już Jestem po, zapisałam się dodatkowo na NFZ bo nie doczekalabym się tej która mam w kwietniu. Serduszko jest więc odetchnęłam z ulgą, teraz myślę o tym by wytrwać do 13tygodnia,gdy ostatnio zatrzymało się serduszko Marcelka. Może wtedy się trochę uspokoję
@Psiara1996 @Paula919191 jak tam u Was już były wizyty serduszkowe? ❤

@Dzoana88 może powinnaś zmiejszyc dawki witamin i powtórzyć badanie za miesiąc? Strasznie dużo bierzesz tych witamin. B6 b2, selen i cholina z jakiego powodu?
Ja już po serduszkowej, na szczęście wszystko w porządku :) trochę odetchnęłam a teraz byle do 13tygodnia,wtedy zatrzymało się serce Marcelka więc może po tym 13stym odetchnę trochę. No i wczoraj byłam u hematologa to właściwie nic nowego się nie dowiedziałam. Heparyna przez całą ciążę i połóg.

reklama
Hej, mam pytanie do osób które są już dłużej po poronieniu. Pierwszą @ dostałam 17 marca, więc jest 17 dc. @ trwał jakoś ponad tydzień czasu i po skończeniu mam cały czas plamienia. Czy mialyscie podobnie? Dodam że biorę inofem na uregulowanie hormonów, może on ma na to wpływ?

Jestem wściekła na maksa...szew zdejmą mi najwcześniej w sobotę w skończonym 37tc wg OM. Także do soboty niepotrzebnie będę leżeć w szpitalu. Leże i ryczę...

Jestem wściekła na maksa...szew zdejmą mi najwcześniej w sobotę w skończonym 37tc wg OM. Także do soboty niepotrzebnie będę leżeć w szpitalu. Leże i ryczę...
A muszą Cię trzymać w szpitalu? Nie smuć się, już tak nie wiele zostalo Ci do osiągnięcia ukochanego szczęścia, nieraz nie mamy wpływu na niektóre rzeczy kochana ech. Ściskam [emoji173]

reklama
Twierdzą że muszą...ale.cholera wie po co. Na ktg nic się nie pisze. Z Antkien wszystko ok. Brak mi słów...
Kb.karola90 ja dziś 27t2d... w szpitalu od 23t5d... niech Cię to pociesza, że Tobie zostało kilka dni i jetes na mecie, A ja żyję w ciągłej niepewności. Jesteś bezpieczna i zaraz będziesz szczęśliwa mamusia.
:* trzymam kciuki

Do góry