reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 ja chętnie przejęłabym ten brzuszek biorąc pod uwagę, że jestem w trakcie owulki ale u nas teraz cienko ze staraniami i tu jest pies pogrzebany. Może dziś też spróbuję zachęcić męża
A może by tak odpuścić starania i kochać się tylko dla przyjemności? :) z własnego doświadczenia wiem że wtedy najłatwiej zajść :D testy owu do śmieci...randka z mężem, winko, kino, szybki numerek w kuchni...??? :)

reklama
@kb.karola90 przerabialismy randki, wino :) może być, że on czuje presję ale ja nawet nie mówię o tym, że mam owulke chodź się kochac chociaż wczoraj cieszyłam się że test pozytywny i powiedziałam poszliśmy na miasto pełen relaks, a później nic nie wyszło wiec juz sama nie wiem. Odpuszczę po prostu i zobaczymy jak długo wytrzyma i może sam wyjdzie z inicjatywą :)

Dziewczyny poradzcie coś bo zwariuje
Homocysteina
09.11.2018 - 13,48
15.02.2019 - 8,96
29.03.2019 - 10,31 !

Biorę caly czas metyle b9 400 mcg, b12 i b6
Do tego b2, d, omega, selen, magnez, acard, choline,

[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Dziewczyny poradzcie coś bo zwariuje
Homocysteina
09.11.2018 - 13,48
15.02.2019 - 8,96
29.03.2019 - 10,31 !

Biorę caly czas metyle b9 400 mcg, b12 i b6
Do tego b2, d, omega, selen, magnez, acard, choline,

[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Bierzesz cały czas te same tabletki czy coś zmieniłaś? Mnie się tak działo jak przeszłam na B right. Najwyżej możesz dołożyć zakwas z buraków albo TMG. A ile bierzesz b12 i jaką?

Bierzesz cały czas te same tabletki czy coś zmieniłaś? Mnie się tak działo jak przeszłam na B right. Najwyżej możesz dołożyć zakwas z buraków albo TMG. A ile bierzesz b12 i jaką?
W pewnym momencie zaczelam brac kelp, ale ktoś mi odradzil, chyba to byłaś Ty ? Nie biorę go z miesiąc. Ale wątpię że to przez to.
1,25mg biore tej b12 swansona.
20190401_211755.jpeg

Tylko dziwne że spadało, może nie ekstra szybko Ale jednak. Co się stało że zaczęło rosnąć... ech...

Ostatnia edycja:
W pewnym momencie zaczelam brac kelp, ale ktoś mi odradzil, chyba to byłaś Ty ? Nie biorę go z miesiąc. Ale wątpię że to przez to.
1,25mg biore tej b12 swansona. Zobacz załącznik 958111
Tylko dziwne że spadało, może nie ekstra szybko Ale jednak. Co się stało że zaczęło rosnąć... ech...
Tak to byłam ja. A badasz sobie poziom kwasu i b12? Może coś nie jest w równowadze? Pamiętaj żeby zrobić 72h przerwy przed badaniem w tabletkach.

Tak to byłam ja. A badasz sobie poziom kwasu i b12? Może coś nie jest w równowadze? Pamiętaj żeby zrobić 72h przerwy przed badaniem w tabletkach.
Ostatnio badalam w listopadzie...
Kwas foliowy był wtedy przy górnej granicy
A b12 - 208 przy normie 191-663. Pierwsze slysze o przerwie ?? Mam przestać brać metyle wtedy czy co ?
Kurka zaplacilam za homocysteine ostatnio 58 zl w szoku bylam, miesiac wczesniej placilam 32zl. Gruba podwyżka.

reklama
@kb.karola90 przerabialismy randki, wino :) może być, że on czuje presję ale ja nawet nie mówię o tym, że mam owulke chodź się kochac chociaż wczoraj cieszyłam się że test pozytywny i powiedziałam poszliśmy na miasto pełen relaks, a później nic nie wyszło wiec juz sama nie wiem. Odpuszczę po prostu i zobaczymy jak długo wytrzyma i może sam wyjdzie z inicjatywą :)
My też mieliśmy taki kiepski cykl. To mimo wszystko jest ogromna presją dla faceta. Pokaż mu ze nie zależy Ci tylko na seksie dla zajścia...hmmm...np dobry lodzik :D zobacz ja zaszłam najprawdopodobniej w ostatnim dniu okresu gdzie w życiu nie spodziewalabym się owulacji :) i pewnie tylko dlatego się udało :)

Do góry