reklama
Loli05
Fanka BB :)
No ja bym tez chciala dzialac ale sie boje bardzo,tydzien temu skonczylo plamienie sie martwie czy sie juz pozgoilo wszystko,niby 3 tyg zaraz od zabiegu...@Loli05 tak liczę od początku. Możliwe, że masz owulacje. Ja po poronieniu dwie pierwsze owulacje miałam obfite i teraz pluje sobie w brodę, że nie dzialalismy wtedy.
Martwila bym sie juz kompletnie ze za szybko zaszlam jakby zaskoczylo przed piwrwszym okresem po zabiegu.chociaz poczekam do pierwszej miesiaczki tak mysle.
Takaja123
ivvonka
@martakratkastara o tototo no właśnie. Może i Ala jakoś chyłkiem boczkiem się przeciśnie obok restrykcyjnej diety.
@kb.karola90 śliczne to gniazdko dla maleństwa.
Wiem, że przykre, że Twój aniołek nie może być przytulony przez Ciebie, ale wiesz, że tam na górze tulą go najwspanialsze ręce pod słońcem. Kiedy ja tak myślę o tych moich Okruszkach jest mi troszkę lżej.
Wiem, że przykre, że Twój aniołek nie może być przytulony przez Ciebie, ale wiesz, że tam na górze tulą go najwspanialsze ręce pod słońcem. Kiedy ja tak myślę o tych moich Okruszkach jest mi troszkę lżej.
coco07
Czyli liczycie cykle od nowa od poronienia?
Tak, ja liczę od straty ...
@kb.karola90 Piękny pokoik Super ze już niedługo przytulisz swojego Antosia I trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę Sama jestem ciekawa jak to przebiegnie, czy długo będziesz musiała czekać na akcje czy weźmie Cię w ten sam dzień ...ale nieważne co się wydarzy, malutki jest już bezpieczny tak ?
Ostatnia edycja:
Takaja123
@kb.karola90 kochana trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę obyś jak najszy cirj mogła przytulić Antosia
kb.karola90
Dziękuję:* Zosia już na zawsze będzie w moim serduszku, wiem że Ona jest cały czas blisko Nas choć nie mogę Jej przytulić...@kb.karola90 kochana, już bliziutko do spełnienia tego marzenia o cudzie wiadomo że o Zosi nigdy nie zapomnisz. Każda z nas będzie pamiętać o swoich Aniołkach już do końca życia. Ale tak jak mówisz, one są tam na górze i czuwają nad nami trzymam kciuki za was i odezwij się tu
@Takaja123 głowa do góry dla każdej z nas przyjdzie właściwa pora na zostanie mamą. Bardzo w to wierzę i mocno trzymam za was kciuki
Dziękuję bardzo wiem że Zosi jest na pewno dobrze tam gdzie jest ale niestety nigdy nie pozbede się tego żalu...@martakratkastara o tototo no właśnie. Może i Ala jakoś chyłkiem boczkiem się przeciśnie obok restrykcyjnej diety.
To już 37tc także Antek może się już rodzic i bardzo bym chciała żeby rozpoczęło się zaraz po zdjęciu szwu. Ale boję się cholernie samego zdjęcia szwu...boje się że będzie boleć i boję się tego bardziej niż samego porodu...woem głupie to ale mam uraz po pobycie w innym szpitalu i badaniu przez tamtejszego ordynatora..Tak, ja liczę od straty ...
@kb.karola90 Piękny pokoik Super ze już niedługo przytulisz swojego Antosia I trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę Sama jestem ciekawa jak to przebiegnie, czy długo będziesz musiała czekać na akcje czy weźmie Cię w ten sam dzień ...ale nieważne co się wydarzy, malutki jest już bezpieczny tak ?
Dziękuję Kochana i pamiętaj że zwalniam lada moment brzuszek i być może zwolni się on właśnie dla Ciebie wiem że jest tu kilka chętnych ale ja mogę tym brzuszkiem zdecydowanie obdarować kilka z Was bo jest naprawdę ogromny@kb.karola90 kochana trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę obyś jak najszy cirj mogła przytulić Antosia
Tak dla rozbawienia...wczoraj mieliśmy taki rodzinny dzień i przyjechali moi rodzice i dziadkowie i jak babcia mnie zobaczyła to tak na mnie patrzy i mówi "no teraz to ty jesteś już gruba" myślałam że pekne że śmiechu
reklama
Takaja123
@kb.karola90 ja chętnie przejęłabym ten brzuszek biorąc pod uwagę, że jestem w trakcie owulki ale u nas teraz cienko ze staraniami i tu jest pies pogrzebany. Może dziś też spróbuję zachęcić męża