reklama
Loli05
Fanka BB :)
Zmartwilam sie bedzie troche obrazowych opisow sorki. caly dzien mialam tylko wkladke,lekkie brazowe plamienie.caly dzien w pracy itp,polozylam sie na dwie godziny wstaje i chlup polecialo krwi troche.nie wiem czy cos sie nie goi,ta krew jes taka jakby ze sluzem przezroczystym.dzis mija tydzien od zabiegu.zauwazylam tez ze jak probuje zrobic nr 2 to przy parciu tez czasem zaczyna leciec.nie mam opcji lekarza ginekologa przez dluzszy czas.nie boli nic.moze cos mi nie krzepnie? Moze mam ta chorobe trombofilie.juz chcialam miec to za soba;(
Malaga00
U mnie tak się objawiała owulacja.Zmartwilam sie bedzie troche obrazowych opisow sorki. caly dzien mialam tylko wkladke,lekkie brazowe plamienie.caly dzien w pracy itp,polozylam sie na dwie godziny wstaje i chlup polecialo krwi troche.nie wiem czy cos sie nie goi,ta krew jes taka jakby ze sluzem przezroczystym.dzis mija tydzien od zabiegu.zauwazylam tez ze jak probuje zrobic nr 2 to przy parciu tez czasem zaczyna leciec.nie mam opcji lekarza ginekologa przez dluzszy czas.nie boli nic.moze cos mi nie krzepnie? Moze mam ta chorobe trombofilie.juz chcialam miec to za soba;(
Pietruszka29
Początkująca w BB
Dokladnio mam tak samo. Chcialabym, ale sie boje.Hej. Ja po poronieniu na własną rękę zrobiłam wszystkie badania dotyczące zespołu antyfosfolipidowego. Ale jak poszłam do ginekologa który też jest i monologiem to powiedział że muszę jeszcze zrobić immunofenotyp. Wyszło mi że mam podwyższone komórki NK. W przyszły czwartek mam wizytę więc już tupie nogami żeby być na wizycie i dobrać leczenie. Jeszcze przed pierwszą ciążą zrobiłam mutacje, pakiety hormonalne, monitoring cyklu, wyleczyłam ureaplasmę. okazało się że przeszłam Zarówno cytomegalię jak i toksoplazmozę. W międzyczasie też miałam zapalenie układu moczowego. Tak że wydaje mi się że mam sporo badań nie robiłam badań genetycznych zaraz po poronieniu jakoś nie mogłam się odważyć.
po poronieniu też chciałam bardzo szybko zacząć starania już nawet w kolejnym cyklu A teraz jak jestem już w 3 cyklu po poronieniu to w sumie trochę się boję.
@Jivka gratulacje ogromne to zawsze takie miłe uczucie, jak komuś po stracie znowu się udaje
@Loli05 ja plamiłam praktycznie od zabiegu do pierwszej @, także nie stresuj się, to się musi samo wszystko zagoić
U mnie dziś 9+2, czuje się jak bym siedziała na tykającej bombie. O dziwo na każdej wizycie okazuje się,że wszystko ok. Jakoś jednak cały czas mam do tego dystans. Kolejna wizyta 10.04 i prenatalne, jeśli dotrwam i wszystko będzie dobrze, to mam nadzieję, że będzie to moment przełomowy dla mojej głowy
Trzymam za was wszystkie kciuki i mimo, że często nie pisze, to regularnie czytam i wam kibicuje
@Loli05 ja plamiłam praktycznie od zabiegu do pierwszej @, także nie stresuj się, to się musi samo wszystko zagoić
U mnie dziś 9+2, czuje się jak bym siedziała na tykającej bombie. O dziwo na każdej wizycie okazuje się,że wszystko ok. Jakoś jednak cały czas mam do tego dystans. Kolejna wizyta 10.04 i prenatalne, jeśli dotrwam i wszystko będzie dobrze, to mam nadzieję, że będzie to moment przełomowy dla mojej głowy
Trzymam za was wszystkie kciuki i mimo, że często nie pisze, to regularnie czytam i wam kibicuje
reklama
Psiara1996
Zmartwilam sie bedzie troche obrazowych opisow sorki. caly dzien mialam tylko wkladke,lekkie brazowe plamienie.caly dzien w pracy itp,polozylam sie na dwie godziny wstaje i chlup polecialo krwi troche.nie wiem czy cos sie nie goi,ta krew jes taka jakby ze sluzem przezroczystym.dzis mija tydzien od zabiegu.zauwazylam tez ze jak probuje zrobic nr 2 to przy parciu tez czasem zaczyna leciec.nie mam opcji lekarza ginekologa przez dluzszy czas.nie boli nic.moze cos mi nie krzepnie? Moze mam ta chorobe trombofilie.juz chcialam miec to za soba;(
Ja krwawiłam przez prawie dwa tygodnie ale oczyszczałam się samoistnie. Raz nie było już nic a raz znowu krew. To może być tak na prawdę poniekąd złuszczanie się macicy