reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kb.karola90 ciężko powiedzieć kiedy miałabym mieć @, bo po poronieniu cykl był różny... Niby dużo nie było, ale moja niepewność i strach wychwycily na papierze ten śluz.
Dziękuję, mam nadzieję, ze u mnie też nie będzie to zwiastowalo coś złego.
Oczywiście gratuluję Tobie [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Dzisiaj zauważyłam na papierze delikatnie rozprawy śluz. Ginekolog dała mi l4 i zwiększyła mi dawkę luteiny. Czy to musi oznaczać poronienie? Jestem wystraszona[emoji22]
Ja miałam plamienia od 4-10 tygodnia. W 8tc w terminie miesiączki miałam krwawienie, też prawie zeszlam na zawał. A Maksiu rośnie i ma się dobrze(27+0).

@Lu_cy Dziękuję trochę się pocieszam, ze u mnie będzie tak samo i gratuluję!

A powiedzcie, mam przypisują luteine, ale nie miałam badań progesteronu. Czy może dojść do przedawkowania?
Chce w piątek razem z hcg sprawdzić.

@Lu_cy Dziękuję trochę się pocieszam, ze u mnie będzie tak samo i gratuluję!

A powiedzcie, mam przypisują luteine, ale nie miałam badań progesteronu. Czy może dojść do przedawkowania?
Chce w piątek razem z hcg sprawdzić.
Coś Ty nie ma takiej opcji. My w sumie chyba wszystkie tu brałyśmy i duphaston 3x1(Czasem3x2) i do tego lutke 3x(1-2). Ja robiłam na początku badanie miałam 18, a na drugi dzień zaraz miałam plamienie.

reklama
Do góry