reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzę rozne macie opinie na razie może zostanę przy oeparolu i będziemy próbować.
@Loli05 może coś jest w tym co piszesz, że te słabsze też mogą dłużej się utrzymać. Z jednej strony co ma być to będzie i czy z żelem czy bez nigdy nic nie wiadomo

reklama
Widzę rozne macie opinie na razie może zostanę przy oeparolu i będziemy próbować.
@Loli05 może coś jest w tym co piszesz, że te słabsze też mogą dłużej się utrzymać. Z jednej strony co ma być to będzie i czy z żelem czy bez nigdy nic nie wiadomo
Nie wiem jak to jest z tymi plemnikami. Mój mąż miał 1% prawidłowych i jak się okazało że jestem w ciąży to oboje mało jajka nie znieśliśmy. Bałam się bardziej o te słabe plemniki, niż o heparyny i zakrzepy. I mój gin powiedział że nie można tak na to patrzeć, bo morfologia to tylko kształt a liczy się to czy plemnik niesie prawidłową informację genetyczną. I od tamtego czasu doszło mi jedno "uff" [emoji28] poza tym z perspektywy czasu też pamiętam jego słowa żeby nie robić badań w klinice badania niepłodności, tylko w normalnym labie badanie rozszerzone. A nasze były z kliniki. Tak czy siak, trzeba być dobrej myśli

@Lu_cy ja chyba za bardzo chce żeby udało się w końcu szczęśliwie zajść i szukam niewiadomo czego. Cieszę się, że u Ciebie wszystko szczęśliwie przebiega :)

@Lu_cy ja chyba za bardzo chce żeby udało się w końcu szczęśliwie zajść i szukam niewiadomo czego. Cieszę się, że u Ciebie wszystko szczęśliwie przebiega :)
Ale ja doskonale Cię rozumiem. W 1 ciążę zaszlam w 2 cyklu. A jak za drugim razem próbowaliśmy, to po pół roku myślałam że zwariuje. A w sumie zaszłam po 10 miesiącach od zabiegu.. trzeba po prostu zająć czymś głowę i korzystać z życia, nie ma innej recepty

Nie wiem jak to jest z tymi plemnikami. Mój mąż miał 1% prawidłowych i jak się okazało że jestem w ciąży to oboje mało jajka nie znieśliśmy. Bałam się bardziej o te słabe plemniki, niż o heparyny i zakrzepy. I mój gin powiedział że nie można tak na to patrzeć, bo morfologia to tylko kształt a liczy się to czy plemnik niesie prawidłową informację genetyczną. I od tamtego czasu doszło mi jedno "uff" [emoji28] poza tym z perspektywy czasu też pamiętam jego słowa żeby nie robić badań w klinice badania niepłodności, tylko w normalnym labie badanie rozszerzone. A nasze były z kliniki. Tak czy siak, trzeba być dobrej myśli
Czyli moze wygladac nieprawidlowo ale wciaz miec dobra genertyczna wiadomosc?dobrze rozumiem?
Ja tak poprostu sie zastanawiam,ponad dwa lata nic,3 mce zel(nie za kazdym razem)i pyklo ale na krotko.oczywiscie sa laski ktore uzyly zelu i maja zdrowe dzieci.moze to wszystko przypadek

Czyli moze wygladac nieprawidlowo ale wciaz miec dobra genertyczna wiadomosc?dobrze rozumiem?
Ja tak poprostu sie zastanawiam,ponad dwa lata nic,3 mce zel(nie za kazdym razem)i pyklo ale na krotko.oczywiscie sa laski ktore uzyly zelu i maja zdrowe dzieci.moze to wszystko przypadek

Tak powiedział mi lekarz. A badałaś męża czy nie? I czy sama też coś robiłaś w kierunku diagnostyki swojej? Może to jakaś mała pierdoła

Dokladnie,dlatego jest to forum i mozna sie wymieniac informacjami:)

Gdyby nie forum to mnie by już wywieźli do czubków [emoji16]

reklama
Do góry