Lu_cy
Fanka BB :)
Najważniejsze że Wy to rozumiecie [emoji85]Ja zdecydowanie też nadaje się tylko do czubków [emoji14] więc doskonale cię rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze że Wy to rozumiecie [emoji85]Ja zdecydowanie też nadaje się tylko do czubków [emoji14] więc doskonale cię rozumiem
Mamy juz jedno dziecko wiec jakos tak wyszlam z zalozenia ze maz zdrowy.ja mam pcos niby,meza moze w Pl przebadamy jak bedziemy.cieszw sie ze chociaz po tych dwoch latach zaskoczylo,czyli cos tam zadzialalo,tylko nie do koncaTak powiedział mi lekarz. A badałaś męża czy nie? I czy sama też coś robiłaś w kierunku diagnostyki swojej? Może to jakaś mała pierdoła
Gdyby nie forum to mnie by już wywieźli do czubków [emoji16]
Ale słodziak [emoji173][emoji173][emoji173] z taka gromada to roboty po pas napewno !@Dzoana88 Proszę bardzo to moja wychowana przeze mnie od początku na butelce Zobacz załącznik 952790Zobacz załącznik 952791
Pewnie anomalie mogą wyjść dopiero po czasie, po ciąży. Także dobrze żebyś też miała ogarniętego lekarza i coś doradził co robić. A nie chcesz sobie zamówić tego zestawu na trombofilie? Za granicę też wysyłająMamy juz jedno dziecko wiec jakos tak wyszlam z zalozenia ze maz zdrowy.ja mam pcos niby,meza moze w Pl przebadamy jak bedziemy.cieszw sie ze chociaz po tych dwoch latach zaskoczylo,czyli cos tam zadzialalo,tylko nie do konca
Mogę to sobie wyobrazić hehe [emoji16][emoji16]@coco07 ja zawsze robię o 17-18 tyle, że te zielone u mnie cały czas pokazywały dwie kreski i odpuściłam, a teraz te różowe są Oki ostatnio wylapalam paskami owulacje.
@Dzoana88 pracy jest nie powiem ale jak wchodzisz, a tu biegnie takie stadko do Ciebie to, aż się chce ta jedna od urodzenia karmilam to jak się zawzielam to wstawalam co 3h do niej i teraz można powiedzieć, że jest największą w stadzie i traktuje mnie jak matkę chodzi przy nodze jak piesek
@coco07 nie robiłam nigdy w życiu testów owu, więc nie specjalnie się znam. Ale z tego co dziewczyny na forum pisały, to trzeba je robić zawsze o jednej porze i wieczorem. Z tego co kojarzę to dziewczyny robiły koło 22. Ale faktem jest że na każdego te testy dziełaja inaczej
@coco07 ja zawsze robię o 17-18 tyle, że te zielone u mnie cały czas pokazywały dwie kreski i odpuściłam, a teraz te różowe są Oki ostatnio wylapalam paskami owulacje.
@Dzoana88 pracy jest nie powiem ale jak wchodzisz, a tu biegnie takie stadko do Ciebie to, aż się chce ta jedna od urodzenia karmilam to jak się zawzielam to wstawalam co 3h do niej i teraz można powiedzieć, że jest największą w stadzie i traktuje mnie jak matkę chodzi przy nodze jak piesek